خوراکی های ممنوعه در بوفه مدارسرییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به ممنوعیت های فروش خوراکی های ناسالم و فاقد ارزش غذایی در بوفه مدارس اشاره کرد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازجماران، فرشته فزونی با بیان اینکه دانش آموزان از نظر وضعیت تغذیه ای در یکی از مهم ترین دوره های زندگی خود هستند، اظهار کرد: در این دوران علاوه بر افزایش نیاز به تأمین انرژی و پروتیین، رفتارها و باورهای تغذیه ای شکل می گیرد که نقش مهمی در انتخاب مواد غذایی و سلامت دانش آموزان در آینده دارد. مهر نوشت؛ فزونی تاکید کرد: دانش آموزان علاوه بر سه وعده غذایی اصلی به میان وعده هم نیاز دارند و برای نگه داشتن قند خون در حد طبیعی و عملکرد مطلوب مغز باید میان وعده مناسب مصرف کنند. وی استفاده انواع تنقلات و ساندویچ های خانگی را که توسط خانواده به صورت روزانه و تازه تهیه می شود، به عنوان یک میان وعده مناسب پیشنهاد کرد و گفت: این مواد غذایی علاوه بر ارزش غذایی بالا کم هزینه نیز هستند و به راحتی در دسترس بیشتر خانواده ها قرار دارد. فزونی ادامه داد: خوراکی هایی مانند انواع چیپس، غلات حجیم شده شور، شکلات و شیرینی ها میان وعده مناسبی برای تأمین نیازهای غذایی نیستند و ارزش غذایی مناسبی ندارند، ضمن اینکه نمک موجود در این خوراکی ها ذائقه دانش آموز را به خوردن غذاهای شور عادت می دهد. برچسب ها: دانش آموزان - میان وعده - معاونت بهداشت دانشگاه - غذایی - مواد غذایی - دانشگاه علوم پزشکی - دانش |
آخرین اخبار سرویس: |