مطالب مرتبط:
جلوگیری از بروز سکته با خوردن این مواد غذایی
جلوگیری از بروز سکته با خوردن این مواد غذایی
جلوگیری از بروز سکته با خوردن این مواد غذایی
جلوگیری از بروز سکته با خوردن این مواد غذایی
این مواد غذایی از بروز سکته جلوگیری می کنند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 شهریور 1403 ساعت 01:352024-09-05پزشكي

این مواد غذایی از بروز سکته جلوگیری می کنند


سکته جزو خطرناک ترین اتفاقات در زندگی انسان ها است، اما شما میتوانید با رعایت نکاتی در زندگی روزمره از بروز این اتفاق جلوگیری کنید و بدن سالم تری داشته باشید.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از بهداشت نیوز، پایین آوردن فشار خون بهترین راه برای محافظت از بدن در برابر سکته است.

همچنین پیروی کردن از این موارد در رژیم غذایی و استفاده از این غذا ها می تواند تا 27 درصد خطر ابتلا به سکته را کاهش دهد که در این قسمت این مواد غذایی را به شما معرفی خواهیم کرد.

ماهی سالمون خوردن غذاهای غیر سرخ کردنی به اندازه دو بار در هفته خطر ابتلا به سکته را کاهش می دهد که یکی از بهترین آن ها ماهی سالمون است که اسید چرب امگا 3 دارد و باعث کاهش التهاب رگ ها می شود، جریان خون را بهبود می بخشد و خطر ابتلا به لخته خون را هم کاهش خواهد داد.

اوتمیل (جودوسر) برای جلوگیری از سکته باید کلسترول بد را کاهش دهید.

می توانید مقداری جودوسر را بپزید و آن را استفاده کنید که باعث کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و سکته می شود، زیرا سطح کلسترول را پایین می آورد.

لوبیای سیاه لوبیای سیاه به دلیل فیبر بالایی که دارد، یکی از سالم ترین مواد غذایی است.

شما می توانید لوبیای سیاه را در رژیم غذایی خود جای دهید و از خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی و سکته بکاهید.


برچسب ها: سکته - ماهی سالمون - کاهش - مواد غذایی - ابتلا - غذایی - سالم
آخرین اخبار سرویس:

این مواد غذایی از بروز سکته جلوگیری می کنند

این مواد غذایی از بروز سکته جلوگیری می کنند