مطالب مرتبط:
پخت نان کامل در گیلان اجرایی شد
اثرات منفی زیاده روی در مصرف نان
توزیع نان صلواتی توسط بقاع شاخص قم
اثرات منفی زیاده روی در مصرف نان
ضایعات نان و ضرورت بازبینی در سیاست های موجود تولید و عرضه آن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 23 مهر 1403 ساعت 15:402024-10-14سياسي

پخت نان کامل در 5 واحد نانوایی گیلان


برای نخستین بار در گیلان، پنج واحد نانوایی با محوریت پخت نان کامل در استان به صورت همزمان فعالیت خود را آغاز کردند.

- ایسنا/گیلان برای نخستین بار در گیلان، پنج واحد نانوایی با محوریت پخت نان کامل در استان به صورت همزمان فعالیت خود را آغاز کردند.

حسین محمدیان امروز، 23 مهرماه در حاشیه آغاز فعالیت همزمان پنج واحد نانوایی با محوریت پخت نان کامل در استان گیلان، با بیان اینکه برای نخستین بار نان کامل را تولید می کنیم، گفت: یکی از محورهای اساسی در حوزه امنیت غذایی کشور و استان تولید نان کامل است.

وی نان کامل را محصول گندم کامل بدون سبوس گیری دانست و اظهار کرد: نان کامل از آرد کامل به دست می آید و آرد کامل نیز محصول گندمی است که هیچگونه سبوس گیری و جوانه گیری از آن صورت نمی گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان با بیان اینکه مردم هنوز با فواید نان کامل آشنا نیستند، تصریح کرد: در سبوس گیری از گندم حدود 60 تا 80 درصد پروتئنین ها و املاح موجود در داخل سبوس و جوانه، از آرد جدا می شود و لذا آرد فعلی، مشکلات زیادی را برای سلامتی انسان ایجاد می کند.

محمدیان مصرف نان های حاوی آرد غیر کامل را یکی از عوامل مشکلات سیستم گوارشی دانست و بیان کرد: نان کامل همه کمبودها را جبران می کند و امیدواریم با پای کار آمدن نانوایان، تع


برچسب ها: گیلان - نانوایی - استان - هماهنگی امور اقتصادی - نخستین - محوریت - فعالیت
آخرین اخبار سرویس:

پخت نان کامل در 5 واحد نانوایی گیلان

پخت نان کامل در 5 واحد نانوایی گیلان