مطالب مرتبط:
صنعت مرغ فارس بر فراز آسمان توسعه؛ از تحول گرایی تا خودکفایی
قیمت گوشت مرغ امروز سه شنبه 24 مهر 1403
مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی: یک درصد از تولید مرغ کشور صادر می شود
کارخانه حیوانات؛ مرغ پرورش دادن هر کدوم روزی 110 تا تخم میکنه 100 کیلو گندم میخوره
کشف بیش از 4000 قطعه مرغ زنده فاقد مجوز بهداشت در نهبندان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 مهر 1403 ساعت 13:302024-10-15پزشكي

این تکه مرغ را نخورید!


دکتر ناتالیا سیچوا، متخصص گوارش و تغذیه، بخشی از مرغ را که بهتر است نخورید، شناسایی کرد.

- جماران؛ به نقل از مجله سلامتی این پزشک خاطرنشان می کند که گوشت سفید مرغ دارای درصد کمی چربی است، بنابراین کارشناسان گوشت سینه را برای سلامتی مفیدتر می دانند، اما تغذیه باید متنوع باشد، بنابراین سایر قسمت های مرغ (ران و ساق پا) نیز باید خورده شود.

با توجه به اینکه گوشت سینه را می توان برای شام و بقیه قسمت های قرمز آن را برای ناهار مصرف کرد، زیرا شبیه گوشت قرمز و حاوی چربی های اشباع شده است.

پزشک نسبت به خوردن گوشت مرغ با پوست هشدار می دهد زیرا پوست مرغ حاوی درصد بالایی از چربی های اشباع شده است.

به گفته وی، بسیاری از مردم به مرغداری روی می آورند و گوشت قرمز را کنار می گذارند، اما در عین حال گوشت مرغ را با پوست می خورند که دارای درصد چربی اشباع شده معادل چربی های موجود در گوشت گاو است، به این معنی که هیچ نفعی از آنها نبرده اند.

این پزشک توصیه می کند گوشت مرغ را بدون نیاز به اپوست ترد بپزید، زیرا این پوست باعث پیری زودرس رگ های خونی و پوست می شود.

او خاطرنشان می کند که بهتر است مرغ را بخارپز یا آب پز کنید و همچنین می توان آن را کبابی کرد، اما مهم است که بدون پوست باشد.


برچسب ها: گوشت - چربی - گوشت قرمز - گوشت مرغ - اشباع - پوست - قرمز
آخرین اخبار سرویس:

این تکه مرغ را نخورید!

این تکه مرغ را نخورید!