انتشار کتاب «امواج فراصوت در فرآوری غذایی» در جهاددانشگاهی قزوینکتاب «امواج فراصوت در فرآوری غذایی» با ترجمه محمود سلطانی فیروز و پویا رضوانی اصل توسط انتشارات جهاد دانشگاهی قزوین منتشر شد. - انتشار کتاب امواج فراصوت در فرآوری غذایی در جهاددانشگاهی قزوین ایسنا/قزوین کتاب امواج فراصوت در فرآوری غذایی با ترجمه محمود سلطانی فیروز و پویا رضوانی اصل توسط انتشارات جهاد دانشگاهی قزوین منتشر شد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، امروزه توسعه و به کارگیری فناوری های نوین در حوزه فرآیندهای غذایی به عنوان یک استراتژی برای تولید بیشتر، کاهش انرژی مصرفی، زمان کوتاه تر فرآوری، کنترل بهتر فرآیند و خودکار کردن سیستم ها و فرآیندها، بسیار لازم و ضروری شده است. فراصوت به عنوان یکی از این فناوری های نوین سبز و نقش آن در حفظ و پایداری محیط زیست در تولید و فرآوری محصولات غذایی از جایگاه ویژه ای برخوردار است و در سال های اخیر، فراصوت در صنایع غذایی موضوع تحقیق و توسعه بوده است؛ زیرا می توان تجهیزات و دستگاه های مبتنی بر فراصوت را به طور کاربردی و قابل اعتماد در اختیار صنایع قرار داد. کتاب امواج فراصوت در فرآوری غذایی به منظور معرفی و توسعه این فناوری در کشور و آشنایی بیشتر پژوهشگران و صنعتگران با فراصوت و توسعه سیستم های صنعتی مبتنی بر فراصوت در حوزه صنایع غذایی و با هدف معرفی بنیادین فراصوت و ارائه یک دیدگاه کلی از برچسب ها: امواج فراصوت - فرآوری - فراصوت - غذایی - فناوری های نوین - جهاد دانشگاهی - قزوین |
آخرین اخبار سرویس: |