مطالب مرتبط:
ارسال امواج رادیویی و انتشار پیام هشدار رژیم صهیونیستی در لبنان
با این کتاب توانایی کنترل ریتم امواج مغزی خود را دارید | معرفی کتاب کنترل ذهن
انتشار بیش از 1200 عنوان کتاب پیرامون حضرت امام راحل(ره)
انتشار بیش از 1200 عنوان کتاب درباره امام راحل(ره)/15هزار ساعت نوار و فیلم در اختیار داریم
انتشار بیش از 1200 عنوان کتاب درباره امام راحل(ره)/15هزار ساعت نوار و فیلم در اختیار داریم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 مهر 1403 ساعت 12:552024-09-24اقتصادي

انتشار کتاب «امواج فراصوت در فرآوری غذایی» در جهاددانشگاهی قزوین


کتاب «امواج فراصوت در فرآوری غذایی» با ترجمه محمود سلطانی فیروز و پویا رضوانی اصل توسط انتشارات جهاد دانشگاهی قزوین منتشر شد.

- انتشار کتاب امواج فراصوت در فرآوری غذایی در جهاددانشگاهی قزوین ایسنا/قزوین کتاب امواج فراصوت در فرآوری غذایی با ترجمه محمود سلطانی فیروز و پویا رضوانی اصل توسط انتشارات جهاد دانشگاهی قزوین منتشر شد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، امروزه توسعه و به کارگیری فناوری های نوین در حوزه فرآیندهای غذایی به عنوان یک استراتژی برای تولید بیشتر، کاهش انرژی مصرفی، زمان کوتاه تر فرآوری، کنترل بهتر فرآیند و خودکار کردن سیستم ها و فرآیندها، بسیار لازم و ضروری شده است.

فراصوت به عنوان یکی از این فناوری های نوین سبز و نقش آن در حفظ و پایداری محیط زیست در تولید و فرآوری محصولات غذایی از جایگاه ویژه ای برخوردار است و در سال های اخیر، فراصوت در صنایع غذایی موضوع تحقیق و توسعه بوده است؛ زیرا می توان تجهیزات و دستگاه های مبتنی بر فراصوت را به طور کاربردی و قابل اعتماد در اختیار صنایع قرار داد.

کتاب امواج فراصوت در فرآوری غذایی به منظور معرفی و توسعه این فناوری در کشور و آشنایی بیشتر پژوهشگران و صنعتگران با فراصوت و توسعه سیستم های صنعتی مبتنی بر فراصوت در حوزه صنایع غذایی و با هدف معرفی بنیادین فراصوت و ارائه یک دیدگاه کلی از


برچسب ها: امواج فراصوت - فرآوری - فراصوت - غذایی - فناوری های نوین - جهاد دانشگاهی - قزوین
آخرین اخبار سرویس:

انتشار کتاب «امواج فراصوت در فرآوری غذایی» در جهاددانشگاهی قزوین

انتشار کتاب «امواج فراصوت در فرآوری غذایی» در جهاددانشگاهی قزوین