تولید 90 درصد پنیر پیتزای کشور در خراسان رضویمدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی قطب صنایع تبدیلی و غذایی است، به طوری که 90 درصد پنیر پیتزای کشور در این استان تولید می شود. - مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان مطرح کرد تولید 90 درصد پنیر پیتزای کشور در خراسان رضوی ایسنا/خراسان رضوی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی قطب صنایع تبدیلی و غذایی است، به طوری که 90 درصد پنیر پیتزای کشور در این استان تولید می شود. مجید رضایی فریمانی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: خراسان رضوی به عنوان قطب صنایع تبدیلی غذایی در کشور مطرح است، به طوری که 90 درصد پنیر پیتزای کشور در این استان تولید می شود، همچنین در زمینه تولید کمپوت و کنسرو، پیشتاز است، علاوه بر آن خراسان رضوی در تولید رب گوجه فرنگی هم به لحاظ کمیت و هم کیفیت حرف برای گفتن دارد، در زمینه تولید خوراک دام و طیور و سردخانه و . هم این استان در کشور سرآمد است. مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: در این استان سالانه یک میلیون و 162 هزار تن تولید شیر داریم، حال آنکه ظرفیت کارخانه های آن 2. 6 میلیون تن است، بدین ترتیب واحدهای لبنی خراسان رضوی با ظرفیت کمتر از 40 درصد کار می کنند و ظرفیت واحدهای صنعتی ما بیش از شیر ت برچسب ها: خراسان رضوی - صنایع تبدیلی - خراسان - سازمان جهاد کشاورزی - رضوی - تولید - جهاد کشاورزی |
آخرین اخبار سرویس: |