لزوم آگاهی بخشی درباره اهمیت تغذیه متعادل و سالمروز جهانی غذا در 16 اکتبر هر سال در حالی گرامی داشته می شود که در سراسر جهان بسیاری از سوءتغذیه رنج می برند؛ نه تنها تعداد زیادی کودک به علت نبود غذای کافی و دسترسی نداشتن به مواد مغذی جان خود را از دست می دهند بلکه آگاهی نداشتن درباره نوع تغذیه سالم . - ایسنا/خوزستان روز جهانی غذا در 16 اکتبر هر سال در حالی گرامی داشته می شود که در سراسر جهان بسیاری از سوءتغذیه رنج می برند؛ نه تنها تعداد زیادی کودک به علت نبود غذای کافی و دسترسی نداشتن به مواد مغذی جان خود را از دست می دهند بلکه آگاهی نداشتن درباره نوع تغذیه سالم بر سلامت بخش عمده ای از جمعیت در کشورهای مختلف تاثیر گذاشته است. زهرا باقری کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان در گفت وگو با ایسنا با اشاره به 16 اکتبر روز جهانی غذا اظهار کرد: این روز در تقویم به عنوان یکی از مهم ترین روزها در عرصه بین المللی و ملی مورد توجه قرار می گیرد. ایده برگزاری چنین روزی برای اولین بار توسط کشورهای عضو سازمان فائو (FAO) در سال 1979 مطرح شد. روز جهانی غذا که از سوی سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) نام گذاری شده است، بر اهمیت امنیت غذایی و نقش اساسی غذا در زندگی مردم تاکید می کند. برچسب ها: روز جهانی غذا - تغذیه - جهان - تغذیه سالم - مواد مغذی - سوءتغذیه - جهانی |
آخرین اخبار سرویس: |