با شهر خرمالوی ایران آشنا شویدپاییز، فصل برداشت یکی از خوش خوراک ترین و خاص ترین و جذاب ترین میوه ها یعنی خرمالو است. - پاییز، فصل برداشت یکی از خوش خوراک ترین و خاص ترین و جذاب ترین میوه ها یعنی خرمالو است. سیبی، قصردشتی و ژاپنی ارقام خرمالو هایی هستند که از باغ های استان فارس برداشت و علاوه بر بازار های استان های ایران، به کشور های حاشیه خلیج فارس صادر می شوند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازرکنا، چیدن میوه از درخت، از نظر باغداران سخت ترین بخش باغداری است به خصوص این کار برای باغدارانی که میوه خرمالو را برداشت می کنند به مراتب دشوارتر است چراکه درخت خرمالو بسیار شکننده و بلند است و به قول باغداران، به شاخه هایش هیچ اعتباری نیست. قطب تولید خرمالو در ایران در استان فارس است و 29 درصد خرمالوی ایران در فارس برداشت می شود. برداشت این میوه در ایران که از اواسط مهر آغاز شده است، تا بهمن ماه ادامه دارد. سیبی، قصردشتی و ژاپنی ارقام خرمالو هایی هستند که از باغ های استان فارس برداشت و علاوه بر بازار های استان های ایران، به کشور های حاشیه خلیج فارس صادر می شوند. استان های مازندران و گلستان پس از فارس در جایگاه های دوم و سوم تولید خرمالوی کشور قرار دارند. مواد مغذی خرمالو خرمالو اگرچه اندازه کوچکی دارد، اما سرشار از مقادیر قابل توجهی از مواد مغذی است. برچسب ها: خرمالو - برداشت - ایران - باغداران - میوه - فصل برداشت - استان فارس |
آخرین اخبار سرویس: |