فواید غذاهای فراسودمند و غنی شده برای سلامت و پیشگیری از بیماری هاکارشناس اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، به تشریح مفهوم و همچنین فواید غذاهای فراسودمند و غنی شده پرداخت و بر نقش این محصولات در ارتقای سلامت جامعه تأکید کرد. - فواید غذاهای فراسودمند و غنی شده برای سلامت و پیشگیری از بیماری ها کارشناس اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، به تشریح مفهوم و همچنین فواید غذاهای فراسودمند و غنی شده پرداخت و بر نقش این محصولات در ارتقای سلامت جامعه تأکید کرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، مهندس پور احمدی با بیان اینکه غذاهای فراسودمند به غذاهایی گفته می شود که علاوه بر تأمین نیازهای پایه ای تغذیه، حاوی ترکیباتی هستند که می توانند به بهبود سلامت و کاهش خطر بیماری ها کمک کنند، گفت: این نوع غذاها می توانند شامل فیبر، آنتی اکسیدان ها، اسیدهای چرب امگا-3 و پروبیوتیک ها باشند. وی افزود: فیبر موجود در حبوبات، غلات کامل و میوه ها به بهبود عملکرد روده و کاهش خطر بیماری های قلبی کمک می کند. همچنین، آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین C و E می توانند از سلول ها در برابر آسیب های اکسیداتیو محافظت کنند. اسیدهای چرب امگا-3 که در ماهی های چرب، گردو و دانه های کتان یافت می شوند، به سلامت قلب و مغز کمک می کنند و پروبیوتیک ها در ماست و محصولات لبنی تخمیر شده به سلامت روده کمک می کنند. برچسب ها: بیماری ها - سلامت - ارتقای سلامت - سلامت جامعه - فواید - بیماری - آشامیدنی |
آخرین اخبار سرویس: |