8 ماده غذایی که نمی دانستید حاوی نیکوتین هستند؛ از چای تا بادمجان و سیب زمینینیکوتین نوعی آلکالویید است که در برخی گیاهان مانند نیکوتیانا تاباکوم که برای تولید تنباکو استفاده می شود، وجود دارد. این ماده به طور متناوب اثر محرک و آرام بخش دارد و به شدت اعتیادآور است. - نیکوتین نوعی آلکالویید است که در برخی گیاهان مانند نیکوتیانا تاباکوم که برای تولید تنباکو استفاده می شود، وجود دارد. این ماده به طور متناوب اثر محرک و آرام بخش دارد و به شدت اعتیادآور است. خطرات نیکوتین نیکوتین باعث افزایش فشار خون، تپش قلب و تنگی رگ های خونی می شود. بادمجان بادمجان جزء خانواده شب بویان بوده و هر بادمجان حاوی حدود 100 میکروگرم نیکوتین است. با این حال، برای اینکه مقدار نیکوتین معادل یک سیگار را از این ماده غذایی دریافت کنید، باید 10 کیلوگرم بادمجان مصرف کنید! فلفل دلمه ای سبز فلفل دلمه ای سبز هم حاوی نیکوتین است، اما مقدار آن بسیار کم است و 7. 7 تا 9. 2 میکروگرم از این ماده در هر فلفل وجود دارد. گوجه فرنگی هر گوجه فرنگی رسیده حاوی حدود 7. 1 میکروگرم نیکوتین است. گوجه فرنگی نارس حدود پنج برابر بیشتر از گوجه فرنگی رسیده نیکوتین دارد. سیب زمینی یک سیب زمینی به طور متوسط حاوی حدود 15 میکروگرم نیکوتین است. سیب زمینی های نارس یا سبز مقدار بیشتری نیکوتین (حدود 42 میکروگرم) دارند. برچسب ها: نیکوتین - بادمجان - فلفل دلمه ای - ماده - استفاده - تنباکو - گیاهان |
آخرین اخبار سرویس: |