مطالب مرتبط:
جهش تولید و ایجاد اشتغال از برنامه های اقتصادی در مناطق آزاد تجاری
کارشناس تولید محتوا
یک گام تا اجرای طرح تولید کمپوست از زباله در قائمشهر
راه اندازی نهضت تولید برق تا پایان سال جاری در بردسکن
ظرفیت جهش تولید بخش دام و طیور ایلام با 1300 طرح تولیدی فراهم است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 مهر 1403 ساعت 13:552024-10-15دانش

علی رغم تولید کافی غذا همچنان فقر غذایی و سوءتغذیه وجود دارد


رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان اینکه امنیت غذایی و ایمنی غذایی دو مقوله جدا هستند، گفت: علی رغم تولید کافی غذا در جهان همچنان فقر غذایی و سوءتغذیه وجود دارد.

- علی رغم تولید کافی غذا همچنان فقر غذایی و سوءتغذیه وجود دارد قزوین- رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان اینکه امنیت غذایی و ایمنی غذایی دو مقوله جدا هستند، گفت: علی رغم تولید کافی غذا در جهان همچنان فقر غذایی و سوءتغذیه وجود دارد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، عبدالله دیدبان در آیین گرامیداشت روز جهانی غذا که به همت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قزوین و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد، به اهمیت روز جهانی غذا و چالش های مرتبط با آن پرداخت و گفت: علی رغم تولید کافی غذا در جهان، همچنان فقر غذایی و سو تغذیه وجود دارد.

دیدبان با اشاره به تصویب روز جهانی غذا در سال 1972، اظهار داشت: هدف از بزرگداشت این روز، برجسته سازی و آگاهی جهانی نسبت به مشکل فقر غذایی است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در بخش دیگری از سخنان خود به دو مفهوم کلیدی در زمینه غذا، یعنی امنیت غذایی و ایمنی غذایی پرداخت و توضیح داد که این دو مقوله کاملاً متفاوت هستند و باید به طور جداگانه موردتوجه قرار گیرند.


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی قزوین - دانشگاه علوم پزشکی - غذایی - رییس دانشگاه علوم پزشکی - فقر غذایی - روز جهانی غذا - دانشگاه علوم
آخرین اخبار سرویس:

علی رغم تولید کافی غذا همچنان فقر غذایی و سوءتغذیه وجود دارد

علی رغم تولید کافی غذا همچنان فقر غذایی و سوءتغذیه وجود دارد