شناسایی جایگزین های گوشت قرمز ضروری استبا توجه به متوسط بارندگی 200 میلیمتر در کشور لازم است جایگزین های گوشت قرمز را شناسایی و برای تولید آنها اقدامات اساسی انجام دهیم. - رییس سازمان شیلات ایران گفت: با توجه به متوسط بارندگی 200 میلیمتر در کشور لازم است جایگزین های گوشت قرمز را شناسایی و برای تولید آنها اقدامات اساسی انجام دهیم. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، سید حسین حسینی، رییس سازمان شیلات ایران در آیین افتتاح یک شبکه ملی فناوری و نوآوری جلبک کشور در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برای رسیدن به امنیت غذایی لازم است به زیست فناوری پرورش تولید و بازار دست یابیم تا بتوانیم به خوداتکایی و امنیت غذایی برسیم. وی ادامه داد: با توجه به متوسط بارندگی 200 میلیمتر در کشور لازم است جایگزین های گوشت قرمز را شناسایی و برای تولید آنها اقدامات اساسی انجام دهیم. وی تصریح کرد: باید به سمت تولید جلبک حرکت کنیم تا بتوانیم ضریب تبدیل غذا را افزایش دهیم و در این راستا استفاده از ظرفیت تولید جلبک ها، می تواند در آینده به عنوان غذای جامعه، کارساز باشد. رییس سازمان شیلات ایران با اشاره به توسعه دریامحور و مأموریتی که مقام معظم رهبری بر عهده حوزه شیلات و آبزی پروری گذاشته است، گفت: توسعه دریامحور مسلح شدن به دانش با استفاده از ظرفیت و پایه زیستی دریایی است. برچسب ها: گوشت قرمز - سازمان شیلات ایران - جایگزین - شناسایی - تولید - سازمان شیلات - امنیت غذایی |
آخرین اخبار سرویس: |