مطالب مرتبط:
کاهش خطر آلرژیک حاد با پوست کندن این میوه ها
کاهش خطر آلرژیک حاد با پوست کندن این میوه ها
کاهش خطر آلرژیک حاد با پوست کندن این میوه ها
کاهش خطر آلرژیک حاد با پوست کندن این میوه ها
کاهش خطر آلرژیک با پوست کردن این میوه ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 مهر 1403 ساعت 08:102024-10-08پزشكي

با پوست کندن این میوه ها خطر آلرژیک حاد را کاهش دهید


مطالعات نشان داده اند که پوست میوه ها و توت ها حاوی ترکیبات فنلی بیشتری نسبت به خود میوه هستند.

- مطالعات نشان داده اند که پوست میوه ها و توت ها حاوی ترکیبات فنلی بیشتری نسبت به خود میوه هستند.

به گفته کارشناسان موسسه آلرژی غذایی لس آنجلس، کندن پوست نازک میوه ضروری نیست.

با این حال، کندن پوست گلابی، سیب، گیلاس، هلو و کیوی خطر واکنش آلرژیک حاد را در برخی افراد کاهش می دهد؛ بنابراین مصرف میوه های پوست کنده برای افرادی که حساسیت غذایی به گرده ندارند، بی خطر است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازباشگاه خبرنگاران جوان، برخی از مطالعات نشان داده اند که پوست میوه ها و توت ها حاوی ترکیبات فنلی بیشتری نسبت به خود میوه است.

بنا بر یافته های محققان، فنل ها دارای اثرات ضد التهابی و ضد میکروبی هستند و همچنین از سلول ها در برابر آسیب توسط اشکال خاصی از اکسیژن محافظت می کنند.

از طرفی دانشمندان دیگر می گویند که پوست میوه ها و سبزیجات ممکن است حاوی آفت کش ها و مواد سمی باشد که برای کشتن آفات و پاتوژن های گیاهی استفاده می شوند.

فقط تمیز کردن درست و با کیفیت بالا می تواند این آلودگی ها از از بین ببرد.

به گفته کارشناسان موسسه آلرژی غذایی لس آنجلس، خوردن میوه با پوست یا بدون پوست به ترجیحات شخصی بستگی دارد.


برچسب ها: میوه - میوه ها - پوست - پوست میوه - مطالعات - توت ها - باشگاه خبرنگاران
آخرین اخبار سرویس:

با پوست کندن این میوه ها خطر آلرژیک حاد را کاهش دهید

با پوست کندن این میوه ها خطر آلرژیک حاد را کاهش دهید