پایتخت انار ایران نیازمند افزایش دو برابری فضای سردخانه ای برای نگهداری انارمعاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه گفت: این شهرستان به عنوان پایتخت انار ایران و قطب تولید انار جهان به دو برابر شدن ظرفیت فعلی نگهداری انار به عنوان محصول شاخص تولیدی خود در حوزه کشاورزی، - ایسنا/مرکزی معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه گفت: این شهرستان به عنوان پایتخت انار ایران و قطب تولید انار جهان به دو برابر شدن ظرفیت فعلی نگهداری انار به عنوان محصول شاخص تولیدی خود در حوزه کشاورزی، نیاز دارد. محمودرضا خلیلی در گفت وگو با ایسنا، در خصوص ظرفیت سردخانه های نگهداری محصولات کشاورزی در ساوه به عنوان قطب کشاورزی استان مرکزی گفت: در این شهرستان بالغ بر 70 نوع محصول زراعی و باغی تولید می شود و با وجود اینکه سرمایه گذاری خوبی در حوزه احداث سردخانه های نگهداری محصولات کشاورزی به عمل آمده است، اما ظرفیت سردخانه ها با توجه به حجم بالای تولیدات کشاورزی کافی نیست. وی بیان کرد: در حدود چهار سال قبل ظرفیت سردخانه های نگهداری محصولات کشاورزی شهرستان ساوه حدودا 30 هزار تن بوده است در حالی که با سرمایه گذاری های جدید، این ظرفیت به بیش از 80 هزار تن افزایش یافته است. وی در ادامه به تولید دوره ای محصولات کشاورزی و انتقال به سردخانه اشاره کرد و گفت: انار محصول شاخص شهرستان ساوه است و که معمولا از اواخر مهرماه کار برداشت آن آغاز می شو برچسب ها: کشاورزی - نگهداری - انار - تولید - محصولات کشاورزی - سردخانه - محصول |
آخرین اخبار سرویس: |