بهترین روش برای از بین بردن بوی بد سیراز یک سو خوراکی و ادویه ای عالی برای طعم دادن به غذاهاست و از سوی دیگر، عامل بوی بد دهان است. اما چرا سیر چنین تأثیری دارد و چگونه می توان از شر آن خلاص شد؟ - به گزارش سایت قطره و به نقل ازجماران؛ دانشمندان به تازگی یک ماده غذایی معجزه آسا کشف کرده اند که سادگی و کارآمدی آن ممکن است بسیاری را شگفت زده کند. خبرآنلاین نوشت؛ در واقع خود سیر خام بوی قوی ندارد، اما هنگامی که یک حبه سیر خرد شده یا پوست کنده می شود، مواد شیمیایی تولید می شوند که عامل متصاعد شدن بوی بد هستند. این بو، به خصوص پس از هضم و واکنش های شیمیایی در دهان و دستگاه گوارش، بیشتر آشکار می شود. وقتی یک سلول سیر بریده می شود، آنزیمی به نام آلییناز آزاد می کند که در تماس با هوا به آلیسین تبدیل می شود؛ ماده ای که باعث بوی تند سیر خام است. آلیسین خیلی سریع به ترکیبات آلی گوگردی بدبو تجزیه می شود که پس از هضم به سختی از بدن خارج می شوند. آیا واقعا راه حل ساده ای وجود دارد؟ نگران نباشید، بوی سیر اجتناب ناپذیر نیست. سال هاست که راهکارهای مختلفی برای پنهان کردن یا حذف بوی سیر معرفی شده ، اما پژوهشگران دانشگاه ایالتی اوهایو راه حل مؤثری برایش پیدا کرده اند: ماست طبیعی. دانشمندان سیر خام را در ظروف شیشه ای قرار داده و میزان ترکیبات گوگردی فرّار را قبل و بعد از تماس با منابع مختلف چربی و پروتیین اند برچسب ها: بوی بد - شیمیایی - مواد شیمیایی - از بین بردن - بوی بد دهان - دانشمندان - خبرآنلاین |
آخرین اخبار سرویس: |