افسردگی، دیابت و سکته مغزی؛ عاقبت ولع به خوردن شیرینییافته های پژوهشگران دانشگاه ساری (Surrey) در انگلیس نشان می دهد افرادی که میل شدیدی به خوردن شیرینی جات دارند در خطر بیشتری برای ابتلا به افسردگی و دیابت و سکته مغزی قرار دارند. - پژوهشگران، سپس تغییرات 2 هزار و 923 پروتیین و 168 متابولیت (مواد شرکت کننده در سوخت وساز سلولی) را در نمونه های خون این گروه ها بررسی کردند تا تأثیر ترجیحات غذایی آن ها بر شاخص های سلامتی شان را ارزیابی کنند. پروفسور نوفار گیفمن (Nophar Geifman)، استاد بهداشت و انفورماتیک بیومدیکال در دانشگاه ساری اظهار کرد: به نظر می رسد غذاهایی که دوست داریم یا دوست نداریم به صورت مستقیم با سلامتی ما ارتباط دارد. نتایج پژوهش ما نشان می دهد اگر خوراکی های مورد علاقه ما کیک، شیرینی و نوشیدنی های شیرین باشد، احتمالاً اثراتی منفی بر سلامت ما دارد. دریافتیم که گروه افراد شیرینی خور 31 درصد بیشتر در معرض افسردگی هستند؛ ضمن اینکه این گروه در مقایسه با دو گروه دیگر، بیشتر به دیابت و بیماری های قلبی عروقی مبتلا می شوند برچسب ها: شیرین - شیرینی - پژوهشگران - سکته مغزی - سلامت - پژوهش - دانشگاه |
آخرین اخبار سرویس: |