مطالب مرتبط:
افسردگی، دیابت و سکته مغزی؛ عاقبت ولع به خوردن شیرینی
ارتباط میل به شیرینی با افزایش خطر ابتلا به دیابت و افسردگی!
ایرانی ها زیر 40 سالگی سکته مغزی می کنند!
آمار سکته مغزی در ایران افزایش یافت ، سن سکته به زیر 40 سالگی رسید
ایرانی ها زیر 40 سالگی سکته مغزی می کنند!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 مهر 1403 ساعت 17:202024-10-20پزشكي

افسردگی، دیابت و سکته مغزی؛ عاقبت ولع به خوردن شیرینی


یافته های پژوهشگران دانشگاه ساری (Surrey) در انگلیس نشان می دهد افرادی که میل شدیدی به خوردن شیرینی جات دارند در خطر بیشتری برای ابتلا به افسردگی و دیابت و سکته مغزی قرار دارند.

- پژوهشگران، سپس تغییرات 2 هزار و 923 پروتیین و 168 متابولیت (مواد شرکت کننده در سوخت وساز سلولی) را در نمونه های خون این گروه ها بررسی کردند تا تأثیر ترجیحات غذایی آن ها بر شاخص های سلامتی شان را ارزیابی کنند.

  پروفسور نوفار گیفمن (Nophar Geifman)، استاد بهداشت و انفورماتیک بیومدیکال در دانشگاه ساری اظهار کرد: به نظر می رسد غذاهایی که دوست داریم یا دوست نداریم به صورت مستقیم با سلامتی ما ارتباط دارد.

نتایج پژوهش ما نشان می دهد اگر خوراکی های مورد علاقه ما کیک، شیرینی و نوشیدنی های شیرین باشد، احتمالاً اثراتی منفی بر سلامت ما دارد.

دریافتیم که گروه افراد شیرینی خور 31 درصد بیشتر در معرض افسردگی هستند؛ ضمن اینکه این گروه در مقایسه با دو گروه دیگر، بیشتر به دیابت و بیماری های قلبی عروقی مبتلا می شوند


برچسب ها: شیرین - شیرینی - پژوهشگران - سکته مغزی - سلامت - پژوهش - دانشگاه
آخرین اخبار سرویس:

افسردگی، دیابت و سکته مغزی؛ عاقبت ولع به خوردن شیرینی

افسردگی، دیابت و سکته مغزی؛ عاقبت ولع به خوردن شیرینی