کاهش ایست قلبی با مصرف این ادویهجلوگیری از سکته قلبی به مراتب بهتر از درمان آن پس از وقوع می باشد و برای رسیدن به این موضوع یکی از راه های توصیه شده استفاده از ادویه ای مشهور می باشد. - قلب یکی از مهم ترین اعضای بدن محسوب می شود که باید سالم نگه دارید که البته مراقبت از آن؛ خیلی هم کار راحتی نیست. عوامل خطر زیادی از جمله فشار خون بالا و فعالیت نداشتن در طول روز همگی می توانند عامل حمله قلبی باشند که این موضوع در کشور های بزرگ در هر 40 ثانیه؛ برای یک نفر اتفاق می افتد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازبهداشت نیوز، تقریبا 30 درصد این افراد که حمله قلبی یا سکته قلبی کرده اند، می میرند. 50 درصد آن ها به دلیل اینکه زودتر خودشان را به بیمارستان می رسانند، زنده می مانند اما بالاخره قلب آن ها ضعیف می شود؛ اما خوشبختانه یک نوع ماده غذایی هست که با مصرف آن می توانید از خطر مرگ و میر ناشی از حمله قلبی جلوگیری کنید که در این قسمت از بهداشت و سلامت راجع به آن صحبت خواهیم کرد. فلفل چیلی، ادویه ای ضد سکته مصرف فلفل چیلی یا فلفل قرمز به اندازه 4 بار در هفته، خطر مرگ و میر بر اثر سکته قلبی را کاهش می دهد. مطالعه ای در سال 2019 در کشور ایتالیا انجام شد و تاثیر فلفل چیلی یا فلفل تند را روی خطر مرگ و میر بر اثر سکته قلبی بررسی کردند. برچسب ها: حمله قلبی - قلبی - سکته قلبی - بهداشت و سلامت - فشار خون بالا - بهداشت - حمله |
آخرین اخبار سرویس: |