10 نکته برای درست کردن قهوه با طعم فوق العادهبرای لذت بردن از بهترین طعم قهوه، بهتر است قهوه را تازه و بو داده خرید کنیم. فروشگاه هایی که دانه های قهوه را در ظروف بدون درب نگهداری می کنند، بهتر است از آن ها دوری کرد. نور و اکسیژن می توانند عامل های مخربی برای طعم دانه های قهوه باشند. بنابراین، خرید دانه های قهوه از قهوه فروشی ها که در حالت خلأ بسته بندی شده اند، گزینه ی بهتری برای لذت بردن از قهوه تازه و خوشمزه است 2- نگهداری دانه های قهوه و حفظ طعم بهترین قهوه برای حفظ طعم و ارزش قهوه، بهتر است دانه های قهوه را تازه نگه دارید و آن ها را در ظروفی مانند شیشه ای یا سرامیکی با واشر پلاستیکی نگهداری کنید. قهوه را در یخچال نگهداری نکنید و همچنین از فریز کردن آن پرهیز کنید. بهتر است قهوه را در ظرفی در بسته در دمای اتاق نگهداری کنید تا از تازگی و طعم خوب آن بتوانید لذت ببرید. 3- انتخاب دانه های قهوه با کیفیت تهیه قهوه با کیفیت اهمیت دارد. دانه های عربیکا و روبوستا دو گونه اصلی قهوه هستند. اگر به دنبال قهوه با طعم گسترده هستید، دانه های عربیکا را انتخاب کنید، اما اگر بودجه محدود است، به دانه های روبوستا مراجعه کنید. همچنین، در فروشگاه های قهوه فروشی می توانید انواع قهوه های آماده را پیدا کنید و بر اساس سلیقه و بودجه ی خود، محصول مناسبی را انتخاب کنید. برچسب ها: قهوه - نگهداری - بهترین - کیفیت - فوق العاده - بسته بندی - بسته |
آخرین اخبار سرویس: |