توصیه رسمی برای میزان مصرف سیر در روزبه گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از همشهری آنلاین؛ برای بسیاری از سرآشپزهای خانگی، سیر به دلیل طعم و عطر تندش، ادویه مورد علاقه برای پختن مرغ و گوشت است. سیر به ویژه در خورش ها، انواع سس ها، پیتزاها و اسپاگتی ها و پاستا استفاده می شود و طعم این غذاها را به طرز شگفت آوری ارتقا می دهد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازهلت لابن، این گیاه تند و خوشمزه به دلیل خواص دارویی آن با چندین فواید سلامتی مرتبط است. با این حال، علیرغم تطبیق پذیری و مزایای سلامتی آن، برخی از دوستداران سیر ممکن است تعجب کنند که مصرف بیش از حد آن می تواند عوارضی در پی داشته باشد. در این مطلب سعی شده به این پرسش پاسخ داده شود که آیا می توان بیش از 2 حبه سیر در روز مصرف کرد یا استفاده بیشتر از آن می تواند برای سلامتی مضر و خطرناک باشد. افزایش خطر خونریزی یکی از جدی ترین عوارض مصرف زیاد سیر افزایش خطر خونریزی به خصوص برای افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند یا تحت عمل جراحی قرار گرفته اند، است. این عارضه به این دلیل رخ می دهد که سیر دارای خواص ضد ترومبوتیک است، به این معنی که ممکن است از تشکیل لخته های خون جلوگیری کند. اگرچه خونریزی ناشی از سیر غیرمعمول است، در یک گزارش به شرح موردی پرداخته شده که در آن فردی پس از خوردن منظم 12 گرم سیر( تقریبا 4 حبه) در روز قبل از جراحی، افزایش خونری برچسب ها: سلامتی - مصرف - خونریزی - استفاده - افزایش - توان - گزارش |
آخرین اخبار سرویس: |