مطالب مرتبط:
تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی
تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی
تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی
تست هوش | 20 ثانیه وقت داری تا تفاوت این عکس ها رو پیدا کنی!
سرپرست ستاد توسعه گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی منصوب شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 مهر 1403 ساعت 09:402024-10-21پزشكي

تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی


به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از ایسنا، مهندس زهره پوراحمدی اظهار داشت: غذاهای فراسودمند، غذاهایی هستند که علاوه بر تأمین نیازهای تغذیه ای روزانه، خواص بهداشتی و درمانی دارند و می توانند به پیشگیری از بیماری ها کمک کنند.

به عنوان مثال، محصولات پروبیوتیک، ماهی های چرب و مغزهای خشک (مانند گردو) نمونه هایی از این غذاها هستند.

این نوع غذاها به دلیل ترکیبات مفیدشان می توانند به بهبود عملکرد سیستم ایمنی، کاهش التهاب و سلامت قلب و عروق کمک کنند.

وی همچنین افزود: غذاهای دارویی به طور خاص برای درمان بیماری ها یا کاهش علائم آن ها طراحی شده اند.

این غذاها معمولا حاوی ترکیبات فعال هستند که تأثیر مستقیمی بر روی بیماری های خاص دارند.

برای مثال، زردچوبه به خاطر خاصیت ضد التهابی اش در درمان برخی بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد.

این دسته از غذاها ممکن است به عنوان مکملی برای درمان های دارویی تجویز شوند و نیاز به مشاوره با پزشک یا متخصص تغذیه دارند.

پوراحمدی در ادامه توضیح داد: هدف اصلی غذاهای فراسودمند، حفظ و ارتقاء سلامت عمومی است؛ در حالی که غذاهای دارویی برای درمان و مدیریت بیماری ها مصرف می شوند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، او به اهمیت مشورت با متخصصان در مورد مصرف غذاهای دارویی تأکید کرد و گفت: این غذاها ممکن است عوارض جانبی داشت


برچسب ها: بیماری ها - بیماری - درمان - دارویی - درمان های دارویی - درمان بیماری ها - بیماری های خاص
آخرین اخبار سرویس:

تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی

تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی