مطالب مرتبط:
ابداع پوشش تغییر رنگ دهنده و ضد میکروبی برای مواد غذایی از هسته آووکادو
مارکو:موقعیت های زیادی داشتیم اما نتوانستیم استفاده کنیم
تصویر استفاده یک امام جمعه از داس و تبر در خطبه های نماز جمعه
ببینید| استفاده از سگ های مواد منفجره یاب جهت تامین امنیت نماز جمعه
فیلم استفاده از سگ های مواد منفجره یاب جهت تامین امنیت نماز جمعه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 مهر 1403 ساعت 12:272024-10-05پزشكي

استفاده از آووکادو برای جلوگیری از فاسد شدن غذاها


دانشمندان از ترکیبات به دست آمده از دانه های آووکادو در بسته بندی مواد غذایی استفاده کردند تا به از بین بردن میکروب ها و هشدار در مورد فساد مواد غذایی کمک کند.

- دانشمندان از ترکیبات به دست آمده از دانه های آووکادو در بسته بندی مواد غذایی استفاده کردند تا به از بین بردن میکروب ها و هشدار در مورد فساد مواد غذایی کمک کند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، اکثر مواد بکار رفته در بسته بندی مواد غذایی فقط به عنوان یک مانع در برابر باکتری ها عمل می کنند، اما در واقع میکروب ها را از بین نمی برند.

اکنون یک ماده آزمایشی جدید دقیقاً این کار را انجام می دهد، ضمن اینکه زمانی که ماده غذایی در حال فاسد شدن است، تغییر رنگ می دهد تا هشدار دهد.

گفتنی است که این ماده جدید برای استفاده در بسته بندی های مواد غذایی از دانه های آووکادو ساخته شده است.

این ماده در حال حاضر توسط گروهی به سرپرستی پروفسور ویلیام چن بیل(William Chen Bill) در دانشگاه فنی نانیانگ سنگاپور در حال توسعه است.

ویلیام دانشمندی پرمشغله است، زیرا اخیراً نوآوری هایی مانند امولسیفایر غذایی ساخته شده از ضایعات جو، جایگزین روغن پالم مبتنی بر جلبک و سینی های غذای ساخته شده از پر مرغ را توسعه داده است.


برچسب ها: مواد غذایی - بسته بندی مواد غذایی - غذایی - بسته بندی - مواد - آووکادو - استفاده
آخرین اخبار سرویس:

استفاده از آووکادو برای جلوگیری از فاسد شدن غذاها

استفاده از آووکادو برای جلوگیری از فاسد شدن غذاها