نقش بوفه مدارس در بروز بیماری کبد چرببه گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از مهر، کبد چرب به دلیل کم تحرکی، افزایش وزن و استفاده از غذاهای پرکالری، کم فیبر و غذاهای آماده بروز می کند. آنچه مسلم است و می توان بر این ادعا تاکید و اصرار داشت، این است که کبد چرب را می توان سوغات زندگی صنعتی دانست که باعث تهدید سلامت جوامع شده است. در این بین، متأسفانه شاهد شیوع این بیماری در سنین کودکی و نوجوانی هم هستیم؛ در حالی که تا یکی دو دهه قبل، این قبیل عارضه ها را می بایست در سنین بزرگسالی به بعد جستجو می کردیم. اما، امروزه شاهد کبد چرب در کودکان و نوجوانانی هستیم که به سمت مصرف خوراکی ها و غذاهای آماده رفته اند و در عین حال، هیچ تحرک و فعالیت فیزیکی هم ندارند. عبدالرضا نوروزی رییس انجمن تغذیه بالینی ایران، با عنوان این مطلب که چاقی و عوارض آن در ایران به سرعت رو به افزایش است، گفت: با این روند که پیش می رویم، جایگاه ایران در جهان از رتبه فعلی که چهل و دوم است، در 1414 به رتبه نهم می رسد. سیدموید علویان فوق تخصص گوارش و کبد، در رابطه با نقش بوفه مدارس در شیوع کبد چرب، گفت: بسیاری از بوفه ها به کودکان مواد غذایی مانند کیک هایی با قند و روغن های ناسالم می فروشند. این کیک ها ممکن است دارای شیره های خوشمزه ولی غیربهداشتی باشند که باعث می شود کودکان به مصرف خوراکی های بسیار شیرین عادت کنند. برچسب ها: کبد چرب - رییس انجمن تغذیه - ایران - فعالیت فیزیکی - افزایش - بیماری - زندگی صنعتی |
آخرین اخبار سرویس: |