صادارت 2 میلیارد دلاری غذا/جایگاه امنیت غذایی در برنامه هفتممدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از صادارت 2 میلیارد دلاری غذا به کشورهای همسایه خبر داد. - مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از صادارت 2 میلیارد دلاری غذا به کشورهای همسایه خبر داد. عبدالعظیم بهفر، مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفت وگو با خبرنگار مهر ، با اشاره به نقش حیاتی این سازمان در تأمین و تضمین ایمنی و کیفیت غذاهای کشور، تأکید کرد: سازمان غذا و دارو با نظارت بر فرآیند تولید، توزیع و فروش مواد غذایی، سلامت عمومی را تأمین کرده و از ورود مواد غذایی ناایمن به بازار جلوگیری می کند. وی افزود: این سازمان مسئولیت دارد تا ارزش تغذیه ای محصولات غذایی را ارتقا دهد و بر ایمنی و کیفیت آن ها نظارت نماید. سهم ایران از صادرات غذای حلال به کشورهای اسلامی بهفر در ادامه اظهار داشت که ایران در حوزه صادرات غذاهای حلال به کشورهای اسلامی، حدود 2 میلیارد دلار صادرات دارد. این صادرات شامل محصولات متنوع غذایی با کیفیت و ایمنی بالا است. به گفته وی، سازمان غذا و دارو در حال تمرکز بر افزایش این صادرات و ارتقا استانداردهای محصولات غذایی است. جایگاه امنیت غذایی در برنامه هفتم توسعه وی همچنین به امنیت غذایی به عنوان یکی از اولویت های کلیدی در برنامه هفتم توسعه کشور اشاره کرد برچسب ها: سازمان غذا و دارو - غذا و دارو - سازمان - غذایی - غذای - کشورهای همسایه - آشامیدنی |
آخرین اخبار سرویس: |