حقایق تغذیه ای «تخم مرغ» و فواید آن برای سلامتیتخم مرغ به عنوان یک ماده غذایی مزایای سلامتی بسیاری دارد و مصرف آن در همه بزرگسالان سالم و همچنین در دوران پس از بیماری به دلیل ارزش غذایی بالا توصیه و تاکید شده است و حتی برای بیماران دیابتی و افراد مبتلا به فشار خون بالا و قلبی – عروقی، - ایسنا/خوزستان تخم مرغ به عنوان یک ماده غذایی مزایای سلامتی بسیاری دارد و مصرف آن در همه بزرگسالان سالم و همچنین در دوران پس از بیماری به دلیل ارزش غذایی بالا توصیه و تاکید شده است و حتی برای بیماران دیابتی و افراد مبتلا به فشار خون بالا و قلبی – عروقی، مصرف آن پیشنهاد می شود. مهنوش صاحبدل رییس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان در گفت وگو با ایسنا با اشاره به نامگذاری دومین جمعه ماه اکتبر به عنوان روز جهانی تخم مرغ اظهار کرد: تخم مرغ یکی از معدود غذاهای شناخته شده در طبیعت است که می تواند نیازهای بدن را به طور متعادل تامین کند. وی افزود: تخم مرغ، تراکم مواد مغذی دارد و سرشار از پروتیین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی مانند سلنیوم، ریبوفلاوین، ویتامین B12، فسفر، اسید پانتوتنیک، ویتامین A و فولات است. رییس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به تاثیر مصرف تخم مرغ بر سلامت مغز گفت: کولین موجود در تخم مرغ برای رشد و عملکرد مغز بسیار مهم است و تحقیقات نشان می دهد خوردن تخم برچسب ها: تخم مرغ - بیماران دیابتی - فشار خون بالا - غذایی - ارزش غذایی - بزرگسالان - سلامتی |
آخرین اخبار سرویس: |