مطالب مرتبط:
گفت وگوی نماینده عراقچی و وزیر بهداشت لبنان برای ارسال کمک های انسان دوستانه
گوهر خیراندیش: اصلا جان انسان در این کشور ارزش ندارد
انسان لحظه مرگ چه چیزهایی می بینند؟
درمان بیماری های فصل سرما با طب ایرانی
فناوری در خدمت بازسازی زندگی انسان گذشته + عکس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 25 مهر 1403 ساعت 09:052024-10-16پزشكي

دسترسی عادلانه به غذای سالم، حق هر انسان/نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری ها


مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر لزوم دسترسی عادلانه به غذای سالم و کافی به عنوان حقی انسانی و همچنین نقش تغذیه سالم در بهبود کیفیت زندگی و پیشگیری از بیماری های مزمن تاکید کرد.

- مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر لزوم دسترسی عادلانه به غذای سالم و کافی به عنوان حقی انسانی و همچنین نقش تغذیه سالم در بهبود کیفیت زندگی و پیشگیری از بیماری های مزمن تاکید کرد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر عبدالعظیم بهفر به مناسبت روز جهانی غذا، با اشاره به اینکه دسترسی به غذا یک حق انسانی اساسی است، گفت: دولت ها وظیفه دارند از طریق سیاست های پایدار، دسترسی تمام اقشار جامعه به غذای کافی و سالم را تضمین کنند.

وی همچنین اهمیت سرمایه گذاری در آموزش تغذیه ای به کودکان و خانواده ها را برای تضمین آینده ای روشن یادآور شد.

وی بر نقش تغذیه سالم در بهبود کیفیت زندگی و پیشگیری از بیماری های مزمن تأکید کرد و افزود: مصرف محصولات محلی و ارگانیک علاوه بر ارتقای سلامت، به حفظ محیط زیست و توسعه پایدار نیز کمک می کند.

بهفر با اشاره به چالش های موجود در زمینه تغذیه و ضایعات غذایی، کاهش هدر رفت غذا در سطح خانگی و صنعتی را از اولویت های اساسی دانست و از برنامه های عملیاتی برای بهبود امنیت غذایی خبر داد.


برچسب ها: دسترسی - غذای سالم - بیماری ها - تغذیه - غذای - سالم - پیشگیری
آخرین اخبار سرویس:

دسترسی عادلانه به غذای سالم، حق هر انسان/نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری ها

دسترسی عادلانه به غذای سالم، حق هر انسان/نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری ها