دسترسی عادلانه به غذای سالم، حق هر انسان/نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری هامدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر لزوم دسترسی عادلانه به غذای سالم و کافی به عنوان حقی انسانی و همچنین نقش تغذیه سالم در بهبود کیفیت زندگی و پیشگیری از بیماری های مزمن تاکید کرد. - مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر لزوم دسترسی عادلانه به غذای سالم و کافی به عنوان حقی انسانی و همچنین نقش تغذیه سالم در بهبود کیفیت زندگی و پیشگیری از بیماری های مزمن تاکید کرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر عبدالعظیم بهفر به مناسبت روز جهانی غذا، با اشاره به اینکه دسترسی به غذا یک حق انسانی اساسی است، گفت: دولت ها وظیفه دارند از طریق سیاست های پایدار، دسترسی تمام اقشار جامعه به غذای کافی و سالم را تضمین کنند. وی همچنین اهمیت سرمایه گذاری در آموزش تغذیه ای به کودکان و خانواده ها را برای تضمین آینده ای روشن یادآور شد. وی بر نقش تغذیه سالم در بهبود کیفیت زندگی و پیشگیری از بیماری های مزمن تأکید کرد و افزود: مصرف محصولات محلی و ارگانیک علاوه بر ارتقای سلامت، به حفظ محیط زیست و توسعه پایدار نیز کمک می کند. بهفر با اشاره به چالش های موجود در زمینه تغذیه و ضایعات غذایی، کاهش هدر رفت غذا در سطح خانگی و صنعتی را از اولویت های اساسی دانست و از برنامه های عملیاتی برای بهبود امنیت غذایی خبر داد. برچسب ها: دسترسی - غذای سالم - بیماری ها - تغذیه - غذای - سالم - پیشگیری |
آخرین اخبار سرویس: |