افزایش پروتیین در غلات اصلی برای مبارزه با کمبود پروتیینپیشگامان زیست شناسی، پروتیین را در غلات اصلی افزایش داده و به کاهش کمبود پروتیین جهانی کمک می کنند. - پیشگامان زیست شناسی، پروتیین را در غلات اصلی افزایش داده و به کاهش کمبود پروتیین جهانی کمک می کنند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، تحقیقات پیشگامانه یک زیست شناس در ایالت می سی سی پی برای بهبود تغذیه و پایداری جهانی این هفته منتشر شده است. به نقل از ساینس دیلی، لینگ لی(Ling Li)، دانشیار دپارتمان علوم بیولوژیکی می سی سی پی، بیش از یک دهه را صرف مطالعه برنج و سویا کرده است و هدف او ارائه یک استراتژی جدید برای بهبود محصول برای افزایش پروتیین آن است. مطالعه او یک راه حل بالقوه برای مبارزه با کمبود پروتیین جهانی ارائه می دهد که میلیون ها نفر، به ویژه کودکان را تحت تاثیر قرار می دهد و به اختلالات شناختی، کاهش رشد و بیماری هایی مانند سوء تغذیه شدید که عمدتا به دلیل کمبود پروتیین رژیم غذایی ایجاد می شود، منجر می شود. لی می گوید: با افزایش نگرانی ها در مورد کمبود پروتیین و اثرات زیست محیطی منابع پروتیینی حیوانی، افزایش محتوای پروتیین گیاهی برای بهبود سلامت و پایداری انسان بسیار مهم است. تحقیقات لی که شامل بیش از 10 سال کار میدانی و داده های مزرعه ای برای حمایت از یافته های او است بر بهینه سازی بیان ژنتیکی گیاهان برنج و سویا تمرکز دارد که در نتیجه با برچسب ها: پروتیین - زیست شناس - کمبود - افزایش - پیشگامان - جهانی - می سی سی پی |
آخرین اخبار سرویس: |