مطالب مرتبط:
Google محدودیت ویجت مخاطبین صفحه اصلی را افزایش می دهد
افزایش 19 درصدی صادرات گندم استرالیا/ امارات خریدار اصلی کلزا
کمبود آمبولانس و استرس همراهان؛ دلایل اصلی درگیری با تکنسین های اورژانس
نشانه های اصلی کمبود ویتامین B در بدن
افزایش دانش فنی نمایندگان و شبکه فروش از عوامل اصلی مدیریت مناسب ریسک و در نتیجه بهبود ترکیب پرتفوی شرکت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 مهر 1403 ساعت 16:052024-09-24پزشكي

افزایش پروتیین در غلات اصلی برای مبارزه با کمبود پروتیین


پیشگامان زیست شناسی، پروتیین را در غلات اصلی افزایش داده و به کاهش کمبود پروتیین جهانی کمک می کنند.

- پیشگامان زیست شناسی، پروتیین را در غلات اصلی افزایش داده و به کاهش کمبود پروتیین جهانی کمک می کنند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، تحقیقات پیشگامانه یک زیست شناس در ایالت می سی سی پی برای بهبود تغذیه و پایداری جهانی این هفته منتشر شده است.

به نقل از ساینس دیلی، لینگ لی(Ling Li)، دانشیار دپارتمان علوم بیولوژیکی می سی سی پی، بیش از یک دهه را صرف مطالعه برنج و سویا کرده است و هدف او ارائه یک استراتژی جدید برای بهبود محصول برای افزایش پروتیین آن است.

مطالعه او یک راه حل بالقوه برای مبارزه با کمبود پروتیین جهانی ارائه می دهد که میلیون ها نفر، به ویژه کودکان را تحت تاثیر قرار می دهد و به اختلالات شناختی، کاهش رشد و بیماری هایی مانند سوء تغذیه شدید که عمدتا به دلیل کمبود پروتیین رژیم غذایی ایجاد می شود، منجر می شود.

لی می گوید: با افزایش نگرانی ها در مورد کمبود پروتیین و اثرات زیست محیطی منابع پروتیینی حیوانی، افزایش محتوای پروتیین گیاهی برای بهبود سلامت و پایداری انسان بسیار مهم است.

تحقیقات لی که شامل بیش از 10 سال کار میدانی و داده های مزرعه ای برای حمایت از یافته های او است بر بهینه سازی بیان ژنتیکی گیاهان برنج و سویا تمرکز دارد که در نتیجه با


برچسب ها: پروتیین - زیست شناس - کمبود - افزایش - پیشگامان - جهانی - می سی سی پی
آخرین اخبار سرویس:

افزایش پروتیین در غلات اصلی برای مبارزه با کمبود پروتیین

افزایش پروتیین در غلات اصلی برای مبارزه با کمبود پروتیین