عسل را با چای بخوریم یا نه؟یک متخصص علوم و صنایع غذایی درباره نگهداری عسل توضیحاتی ارائه داده است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازجماران؛ یک متخصص علوم و صنایع غذایی می گوید: در نگهداری طولانی مدت عسل به تدریج و با گذشت زمان ترکیبی سمی به نام هیدروکسی متیل فورفورال در این محصول زیاد می شود و هر چه مدت زمان نگهداری و دمای محیط بیشتر باشد بر میزان این ترکیب افزوده می شود. در نتیجه هر عسل تاریخ مصرف مشخصی دارد و نباید خارج از این محدوده زمانی استفاده شود. خبرآنلاین نوشت؛ در بسیاری از شبکه های مجازی، خبرهای ضد و نقیض و غیرعلمی در مورد عسل در حال انتشار است و جالب تر اینکه شبکه های منتسب به طب سنتی در حال دامن زدن به ترویج باورهای قدیمی و نادرست و منسوخ شده ای در مورد عسل هستند و هشدارهای زیادی در این خصوص به گوش می رسد. دکتر نسرین مویدنیا، متخصص علوم و صنایع غذایی می گوید: یکی از اخبار منتشر شده در فضای مجازی این است که گفته می شود عسل فسادپذیر نیست و می توان آن را در مدت زمان طولانی نگهداری کرد. اما لازم است بدانید در طی نگهداری عسل به تدریج و با گذشت زمان ترکیبی سمی به نام هیدروکسی متیل فورفورال در این محصول زیاد می شود و هر چه مدت زمان نگهداری و دمای محیط بیشتر باشد بر میزان این ترکیب افزوده می شود. برچسب ها: صنایع غذایی - نگهداری - غذایی - صنایع - متخصص - زمان - علوم |
آخرین اخبار سرویس: |