اعمال ضوابط سخت گیرانه برای فرآورده های غذایی برگشتیمدیرکل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو تاکید کرد که برای پیشگیری از چالش های احتمالی، ضوابط سخت گیرانه ای را در مورد فرآورده های برگشتی، - اعمال ضوابط سخت گیرانه برای فرآورده های غذایی برگشتی مدیرکل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو تاکید کرد که برای پیشگیری از چالش های احتمالی، ضوابط سخت گیرانه ای را در مورد فرآورده های برگشتی، مشابه ضوابط وارداتی، به منظور تضمین سلامت و ایمنی محصولات اجرا می کند و موارد تخلف را به شدت پیگیری و برخورد خواهد کرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر عبدالعظیم بهفر با اشاره به سخت گیری های سازمان های نظارتی و بهداشتی در خصوص سلامت و ایمنی فرآورده های غذایی و آشامیدنی اظهار داشت: محموله های غذایی که بازگشت داده می شوند، عمدتاً به دلیل مشکلاتی مانند آلودگی های میکروبی، استفاده از مواد افزودنی غیرمجاز، باقیمانده سموم شیمیایی و عدم رعایت شرایط نگهداری هستند. وی افزود: آلودگی های میکروبی از جمله حضور باکتری ها، ویروس ها و قارچ ها مانند سالمونلا و اشریشیاکلی، یکی از دلایل اصلی بازگشت محصولات است که می تواند خطرات جدی برای سلامت مصرف کنندگان ایجاد کند. همچنین، استفاده از مواد نگهدارنده یا افزودنی های غیرمجاز و یا بیش از حد مجاز، موجب مشکلات زیادی در سلامت فرآورده ها می شود. برچسب ها: فرآورده - سازمان غذا و دارو - غذایی - ضوابط - غذا و دارو - سازمان - گیری |
آخرین اخبار سرویس: |