بهبود کیفیت و سلامت نان در دستور کار شورای آرد و نان تفتانافزایش و بهبود کیفیت نان و ارائه نان سالم به مردم، از اولویت های مهم و اساسی شورای آرد و نان این شهرستان است. - تفتان_ فرماندار تفتان گفت: افزایش و بهبود کیفیت نان و ارائه نان سالم به مردم، از اولویت های مهم و اساسی شورای آرد و نان این شهرستان است. به گزارش، علیرضا شهنوازان شامگاه دوشنبه در نشست اعضای کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان تفتان، افزود: گزارش عملکرد دستگاه های اجرایی ذیربط در موضوع مصوبات شورای آرد و نان برای برنامه ریزی بهتر باید به صورت برخط و مستمر باشد. وی ادامه داد: وزارت بهداشت، 11 تکلیف شامل نظارت بر اجرای استاندارد اجباری نان به ویژه کاهش میزان نمک و افزودنی های غیرمجاز در نان، تعیین سبد مطلوب نان، آگاه سازی مصرف کنندگان نسبت به روش های درست بسته بندی، نگهداری و مصرف نان، تجهیز بازرسان بهداشت محیط به تجهیزات سیار سنجش در محل، ارائه آموزش به بازرسان بهداشتی در زنجیره گندم، آرد و نان، اعطای مجوز شناسه نظارت کارگاهی تولید نان، تداوم نظارت بر اجرای برنامه ملی غنی سازی آراد، اجرای رتبه بندی بهداشتی نانوایی ها، فرهنگسازی برای افزایش مصرف نان کامل، بررسی علمی اثرات مصرف نان کامل و اجرای ممنوعیت بکارگیری افراد فاقد کارت بهداشت در واحدهای تولید یا عرضه آرد و نان دارد که باید مورد توجه دستگاه ها قرار گیرد. برچسب ها: آرد و نان - شهرستان - شورای - تفتان - کیفیت نان - دستگاه های اجرایی - استاندارد اجباری |
آخرین اخبار سرویس: |