مطالب مرتبط:
رنگ سفید نان ضامن کیفیت بالا نیست/ مصرف نان در کشور چقدر است؟
رنگ سفید نان ضامن کیفیت بالا نیست/ قیمت گذاری، چالش تولید نان با کیفیت
رنگ سفید نان ضامن کیفیت بالا نیست
درمان بیماری های روحی و روانی با مصرف نان کامل
رفع دغدغه مردم مهم ترین اولویت پلیس / اهتمام جدی در مقابله با جرایم سایبری و ارتقای امنیت عمومی 
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 مهر 1403 ساعت 10:002024-10-05پزشكي

مصرف نان کامل ضامن ارتقای زندگی سالم


نان قوت غالب مردم است که مصرف نان های با کیفیت و با آرد غنی تر و کاملتر علاوه بر تامین املاح مورد نیاز بدن، تضمین کننده ارتقای زندگی سالم افراد و سلامت جامعه است.

- اراک- نان قوت غالب مردم است که مصرف نان های با کیفیت و با آرد غنی تر و کاملتر علاوه بر تامین املاح مورد نیاز بدن، تضمین کننده ارتقای زندگی سالم افراد و سلامت جامعه است.

خبرگزاری مهر ، گروه استان ها: قسم نان و نمک هر چند که بیشتر در بین نسل قدیم رواج داشت اما هنوز هم نزد خیلی ها حرمت ویژه ای دارد.

نان غذای اصلی و پایه مردم ایران و بسیاری از کشورهای جهان را تشکیل داده و حتی نمی توان تصور کرد این قوت غالب از سفره های مردم یک روز حذف شود.

نان هر روزه مردم، اگر صحیح فرآوری و تولید شود حدود 60 تا 65 درصد پروتیین و کالری و حدود 2 تا 3 گرم املاح معدنی و قسمت اعظم کلسیم، آهن و روی مورد نیاز روزانه هر انسان را تأمین می کند و در صورتی که سفید باشد زمینه انواع بیماری ها را فراهم می کند.

اهمیت این موضوع باعث شد که طرح نهضت احیای نان کامل به عنوان پایلوت در استان مرکزی آغاز شود.

نهضتی که در سال 1401 در استان مرکزی با هدف ارتقای سلامت جامعه و با پیگیری دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان و استانداری مرکزی برای حذف آرد سفید بدون سبوس کلید خورد و کارخانه های آرد موظف شدند


برچسب ها: زندگی سالم - مصرف نان - سلامت جامعه - مردم - ارتقای - زندگی - املاح
آخرین اخبار سرویس:

مصرف نان کامل ضامن ارتقای زندگی سالم

مصرف نان کامل ضامن ارتقای زندگی سالم