کنسروها مواد نگهدارنده ندارند/صادرات در گرو نرخ دلاردبیر سندیکای صنایع کنسرو درباره سلامت مواد غذایی این بخش گفت: صنایع کنسرو هیچ گونه مواد نگهدارنده ای ندارند و در شرایط استریلیزاسیون و با حرارت 120 درجه و تحت فشار معین تولید می شوند. - دبیر سندیکای صنایع کنسرو درباره سلامت مواد غذایی این بخش گفت: صنایع کنسرو هیچ گونه مواد نگهدارنده ای ندارند و در شرایط استریلیزاسیون و با حرارت 120 درجه و تحت فشار معین تولید می شوند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، سلامت محصولات غذایی در کنار افزایش تولید از اهمیت بسیاری برخوردار است. کیفیت نباید فدای کمیت شود؛ زیرا جامعه ای که از انواع بیماری رنج می برد هزینه های مضاعفی را به بخش بهداشت تحمیل کرده ضمن اینکه افراد بیمار نمی توانند رفاه مناسب و راندمان کاری مطلوبی داشته باشند. صنایع غذایی به طور مستقیم با سلامت جامعه در ارتباط هستند. برخی کارشناسان عنوان می کنند، بعضی از واحدهای تولیدی مثلاً در حوزه دامپروری ممکن است به جای معدوم کردن شیر درمانی که مربوط به دام بیمار است آن را در اختیار تولیدکنندگان لبنی سنتی با قیمت پایین تر قرار دهد. یا مرغ بیماری که دارو آنتی بیوتیک مصرف می کند بدون طی کردن زمان مناسب برای از بین رفتن اثرات داروها، ذبح شده و وارد چرخه مصرف شود. برچسب ها: مواد نگهدارنده - صنایع - کنسرو - تولید - مواد - غذایی - سلامت |
آخرین اخبار سرویس: |