روغن های خوراکی با نقطه دود بالا، انتخابی مناسب تر برای سلامتاین ویژگی باعث می شود که روغن در دماهای بالا پایداری بیشتری داشته باشد و مواد سمی و سرطان زا تولید نکند. به این ترتیب، روغنی که نقطه دود بالاتری دارد، - روغن های خوراکی با نقطه دود بالا، انتخابی مناسب تر برای سلامت این ویژگی باعث می شود که روغن در دماهای بالا پایداری بیشتری داشته باشد و مواد سمی و سرطان زا تولید نکند. به این ترتیب، روغنی که نقطه دود بالاتری دارد، برای سرخ کردن بهتر و سالم تر است. مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغن های خوراکی و سرخ کردنی مناسب باید از ویژگی هایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرف کنندگان حفظ شود. به گزارش ایسنا، دکتر عبدالعظیم بهفر با اشاره به اهمیت انتخاب روغن های خوراکی مناسب اظهار داشت: نقطه دود به دمایی گفته می شود که در آن روغن شروع به دود کردن و تجزیه می کند. روغن هایی که نقطه دود بالایی دارند، می توانند دماهای بالای سرخ کردن را تحمل کنند بدون اینکه بسوزند یا تغییر شیمیایی مضر بدهند. این ویژگی باعث می شود که روغن در دماهای بالا پایداری بیشتری داشته باشد و مواد سمی و سرطان زا تولید نکند. برچسب ها: روغن های خوراکی - روغن - مناسب - خوراکی - نقطه - انتخاب - سازمان غذا و دارو |
آخرین اخبار سرویس: |