مطالب مرتبط:
کاهش مصرف کک در ذوب آهن اصفهان گامی در جهت تولید فولاد سبز
فتاح: آمادگی داریم در خودکفایی تولید برنج به دولت کمک کنیم
می توانیم در خودکفایی تولید برنج به دولت کمک کنیم
جهاد کشاورزی استان اردبیل به رتبه برتر کشوری در طرح جهش تولید دیمزارها رسید
تولید ذرت هیبرید در اردبیل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 آبان 1403 ساعت 10:452024-11-05دانش

تولید مکمل کاهش دهنده عفونت کیسه زرده در جوجه شترمرغ ها


محقق موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، از تولید و تست مزرعه ای مکمل کاهش دهنده عفونت کیسه زرده در جوجه شترمرغ ها خبر داد.

- تولید مکمل کاهش دهنده عفونت کیسه زرده در جوجه شترمرغ ها محقق موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، از تولید و تست مزرعه ای مکمل کاهش دهنده عفونت کیسه زرده در جوجه شترمرغ ها خبر داد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، حسنا حاجاتی - عضو هیات علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور - با اشاره به اینکه طبق آمار سازمان دامپزشکی ایران، در سال 1401 بیش از 150 مزرعه شترمرغ در کشور فعالیت می کردند، گفت: تولید و تست مزرعه ای مکمل کاهش دهنده عفونت کیسه زرده در جوجه شترمرغ ها با استفاده از سیانوباکتراسپیرولینا غنی شده با عناصر مغذی تقویت کننده سیستم ایمنی جوجه ها با موفقیت انجام شد.

وی استفاده از این مکمل را به پرورش دهندگان جوجه شترمرغ توصیه کرد و افزود: مکمل کاهش دهنده عفونت کیسه زرده که با ترکیبات طبیعی و فناوری نوین انکپسوله تولید می شود می تواند در کاهش تلفات ناشی از عفونت کیسه زرده و در نتیجه شاخص تولید و سودآوری مزرعه تاثیر مثبت داشته باشد.

عضو هیات علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور ادامه داد: عوامل متعددی از جمله بیماری ها، تغذیه نامناسب، شرایط نگهداری غیرمطلوب، تنش، محیط آلوده، نقص های مادرزادی، مراقبت های ناکافی و عدم نظارت، به افزایش تلف


برچسب ها: شترمرغ - عفونت - دهنده - مکمل - جوجه - علوم دامی - تولید
آخرین اخبار سرویس:

تولید مکمل کاهش دهنده عفونت کیسه زرده در جوجه شترمرغ ها

تولید مکمل کاهش دهنده عفونت کیسه زرده در جوجه شترمرغ ها