تولید مکمل کاهش دهنده عفونت کیسه زرده در جوجه شترمرغ هامحقق موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، از تولید و تست مزرعه ای مکمل کاهش دهنده عفونت کیسه زرده در جوجه شترمرغ ها خبر داد. - تولید مکمل کاهش دهنده عفونت کیسه زرده در جوجه شترمرغ ها محقق موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، از تولید و تست مزرعه ای مکمل کاهش دهنده عفونت کیسه زرده در جوجه شترمرغ ها خبر داد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، حسنا حاجاتی - عضو هیات علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور - با اشاره به اینکه طبق آمار سازمان دامپزشکی ایران، در سال 1401 بیش از 150 مزرعه شترمرغ در کشور فعالیت می کردند، گفت: تولید و تست مزرعه ای مکمل کاهش دهنده عفونت کیسه زرده در جوجه شترمرغ ها با استفاده از سیانوباکتراسپیرولینا غنی شده با عناصر مغذی تقویت کننده سیستم ایمنی جوجه ها با موفقیت انجام شد. وی استفاده از این مکمل را به پرورش دهندگان جوجه شترمرغ توصیه کرد و افزود: مکمل کاهش دهنده عفونت کیسه زرده که با ترکیبات طبیعی و فناوری نوین انکپسوله تولید می شود می تواند در کاهش تلفات ناشی از عفونت کیسه زرده و در نتیجه شاخص تولید و سودآوری مزرعه تاثیر مثبت داشته باشد. عضو هیات علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور ادامه داد: عوامل متعددی از جمله بیماری ها، تغذیه نامناسب، شرایط نگهداری غیرمطلوب، تنش، محیط آلوده، نقص های مادرزادی، مراقبت های ناکافی و عدم نظارت، به افزایش تلف برچسب ها: شترمرغ - عفونت - دهنده - مکمل - جوجه - علوم دامی - تولید |
آخرین اخبار سرویس: |