جوان نگه داشتن مغز با مصرف این مواد غذاییخوردن غذاهای سالم در رژیم غذایی می تواند به حفظ جوانی مغز، کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و انواع مختلف زوال عقل کمک کند. - به گزارش جماران؛ 5 ماده غذایی کلیدی وجود دارد که مصرف آنها با عملکرد بهتر مغز و کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط است. خبرآنلاین نوشت؛ هر کدام از این مواد سرشار از ترکیباتی هستند که برای جوانی مغز نیز مفید هستند: 1. غلات کامل غلات کامل، اساس یک الگوی تغذیه سالم محسوب می شود. این گروه غذایی به کاهش خطر بیماری قلبی، مدیریت دیابت، کاهش وزن و محافظت از مغز کمک می کند. 2. سبزیجات برگ دار سبزی های برگ دار مانند کلم پیچ و اسفناج حاوی ویتامین K هستند. یک مطالعه در سال 2022 نشان می دهد که دریافت کافی ویتامین K عملکرد شناختی را بهبود می بخشد و از پیری زودهنگام مغز جلوگیری می کند. 3. توت ها براساس تحقیقات، مصرف منظم انواع توت می تواند التهاب را کاهش دهد و ارتباطات بین سلول های مغز را تقویت و تسهیل کند. 4. آجیل آجیل ها دارای مزایای بسیاری برای سلامت جسم هستند. مثلاً بادام سرشار از ویتامین E است و رادیکال های آزاد مخرب اطراف سلول های مغز را غیرفعال می کند. هم چنین گردو حاوی چربی های ضدالتهابی امگا 3 است. مصرف پسته نیز پروتیین کاملی شبیه پروتیین موجود در غذاهای حیوانی را در اختیار بدن می گذارد. برچسب ها: بیماری آلزایمر - کاهش - غذایی - بیماری - غلات کامل - ویتامین K - آلزایمر |
آخرین اخبار سرویس: |