مطالب مرتبط:
جوان نگه داشتن مغز با مصرف این مواد غذایی
جوان نگه داشتن مغز با مصرف این مواد غذایی
جوان نگه داشتن مغز با مصرف این مواد غذایی
جوان نگه داشتن مغز با مصرف این مواد غذایی
جوان نگه داشتن مغز با مصرف این مواد غذایی!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 آبان 1403 ساعت 16:402024-11-05پزشكي

جوان نگه داشتن مغز با مصرف این مواد غذایی


خوردن غذاهای سالم در رژیم غذایی می تواند به حفظ جوانی مغز، کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و انواع مختلف زوال عقل کمک کند.

- به گزارش جماران؛ 5 ماده غذایی کلیدی وجود دارد که مصرف آنها با عملکرد بهتر مغز و کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط است.

خبرآنلاین نوشت؛ هر کدام از این مواد سرشار از ترکیباتی هستند که برای جوانی مغز نیز مفید هستند: 1.

غلات کامل غلات کامل، اساس یک الگوی تغذیه سالم محسوب می‎ شود.

این گروه غذایی به کاهش خطر بیماری قلبی، مدیریت دیابت، کاهش وزن و محافظت از مغز کمک می کند.

2.

سبزیجات برگ دار سبزی های برگ دار مانند کلم پیچ و اسفناج حاوی ویتامین K هستند.

یک مطالعه در سال 2022 نشان می دهد که دریافت کافی ویتامین K عملکرد شناختی را بهبود می بخشد و از پیری زودهنگام مغز جلوگیری می کند.

3.

توت ها براساس تحقیقات، مصرف منظم انواع توت می تواند التهاب را کاهش دهد و ارتباطات بین سلول های مغز را تقویت و تسهیل کند.

4.

آجیل آجیل ها دارای مزایای بسیاری برای سلامت جسم هستند.

مثلاً بادام سرشار از ویتامین E است و رادیکال های آزاد مخرب اطراف سلول های مغز را غیرفعال می کند.

هم چنین گردو حاوی چربی های ضدالتهابی امگا 3 است.

مصرف پسته نیز پروتیین کاملی شبیه پروتیین موجود در غذاهای حیوانی را در اختیار بدن می گذارد.


برچسب ها: بیماری آلزایمر - کاهش - غذایی - بیماری - غلات کامل - ویتامین K - آلزایمر
آخرین اخبار سرویس:

جوان نگه داشتن مغز با مصرف این مواد غذایی

جوان نگه داشتن مغز با مصرف این مواد غذایی