چگونه تغذیه به یاری سلامت روان می آید؟در سال های اخیر، ارتباط بین تغذیه و سلامت روان در جامعه علمی به طور قابل توجهی در حال افزایش توجه است. در این مجال مطلبی به نقل از صبا خطاپوش، - ایسنا/فارس در سال های اخیر، ارتباط بین تغذیه و سلامت روان در جامعه علمی به طور قابل توجهی در حال افزایش توجه است. در این مجال مطلبی به نقل از صبا خطاپوش، کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این رابطه می خوانیم. محققان به طور فزاینده ای در حال بررسی این هستند که چگونه غذایی که مصرف می کنیم می تواند بر روی وضعیت روانی ما تأثیر بگذارد و ممکن است خلق و خو، عملکرد شناختی و وضعیت عاطفی کلی ما را تغییر دهد. این ارتباط یادآور این است که سلامت روان تنها تحت تأثیر ژنتیک یا محیط نیست، بلکه به شدت تحت تأثیر انتخاب های زندگی، از جمله عادات غذایی قرار دارد. نقش مواد مغذی در سلامت روان مواد مغذی برای سلامت مغز از نقش اساسی برخوردار است. یکی از مهم ترین مواد مغذی که در ارتباط با سلامت روان مورد بحث قرار می گیرد، اسیدهای چرب امگا-3 است که اغلب در ماهی های چرب مانند سالمون، ماکرل و ساردین و همچنین در دانه های کتان و گردو پیدا می شود. امگا-3 نقش مهمی در ساختار و عملکرد مغز، به ویژه در تشکیل غشای نورونی دارد. برچسب ها: سلامت روان - سلامت - تغذیه - روان - دانشگاه علوم پزشکی شیراز - ارتباط - مواد مغذی |
آخرین اخبار سرویس: |