آشنایی با سبزی دلال، چاشنی جادویی غذا های گیلانی و مازندرانیاگر به نواحی شمالی کشور سفر کرده باشید، احتمالاً شیشه های کوچک سبزی دلال را در بازارهای محلی دیده اید که افراد بومی آن ها را درست کرده اند. - آشنایی با سبزی دلال، چاشنی جادویی غذا های گیلانی و مازندرانی اگر به نواحی شمالی کشور سفر کرده باشید، احتمالاً شیشه های کوچک سبزی دلال را در بازارهای محلی دیده اید که افراد بومی آن ها را درست کرده اند. سبزی دلار (یا دلال) حاوی مجموعه ای از چند نوع سبزی بسیار معطر و محلی است که طی فرایندی به شکل بافتی یک دست، آبدار و البته نمکی و خوش مزه درآمده اند. دلال از گذشته های دور در سفره های رنگین مردم شمالی جای داشته است و امروزه به دلیل عطر و طعم منحصربه فرد، بسیاری از مسافران و توریست ها نیز به جمع علاقه مندان آن اضافه شده اند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازاسنپ فود، با این توصیفات، در این مطلب تصمیم داریم بگوییم دلال چیست، چگونه تهیه می شود و دلال شمالی چه کاربرد هایی دارد. سبزی دلال چیست؟ سبزی شمالی دلال، ترکیبی محبوب و بی نظیر از چند نوع گیاه بسیار معطر و خوش طعم است و در اصل به استان های گیلان و مازندران تعلق دارد. همین ابتدا این سوال پیش می آید که ترکیبات شگفت انگیز سبزی دلال چیستکه این همه محبوبیت پیدا کرده است. برچسب ها: دلال - سبزی - مازندرانی - محلی - گیلانی - آشنایی - نواحی |
آخرین اخبار سرویس: |