حلوا ارده مفید یا مضر؟حلوا ارده، فراورده ای است که در کشورهای خاورمیانه به خصوص در کشورهای عربی و ایران رواج و محبوبیت بسیار زیادی دارد و بسیاری از کشورهای عربی حلوا ارده را به صورت دسر برای مراسم و بعد از وعده غذای اصلی استفاده می کنند و در ایران بیشتر به عنوان صبحانه مصرف می شود. دکتر حمید خسروی، متخصص علوم و صنایع غذایی می گوید: حلوا ارده برخلاف باور عمومی که تصور می کنند این فراورده حاوی بیشترین میزان کنجد است اما نیمی از حجم این محصول حاوی شکر و به شدت افزایش دهنده قند خون و کالری زاست. این محصول از ارده، یعنی دانه کنجد بو داده شده و آسیاب شده، همراه با شربت قند و چوبک تهیه می شود. حلوا ارده به طور متوسط دارای 50 درصد شکر، 25 درصد چربی و 9 درصد پروتیین است و بافت نرم یا سفت آن به مقدار و نوع شیره یا شیرین کننده های مورد استفاده و برخی از افزودنی ها بستگی دارد و معمولا حلوا ارده های سنتی، بافت سخت و سفت تری دارند. حلوا ارده رژیمی نداریم باور نادرستی که در اذهان برخی مصرف کنندگان حلوا ارده در اثر تبلیغات نادرست عرضه کنندگان این فراورده ایجاد شده این است که فکر می کنند حلوا ارده های تهیه شده با شیره میوه ها در مقایسه با حلوا ارده شکری، رژیمی و حاوی میزان قند پایین و نوعی محصول مناسب برای افراد دچار اضافه وزن و مبتلایان به دیابت هستند. برچسب ها: حلوا ارده - ارده - حلوا - کشورهای عربی - استفاده - درصد - صنایع غذایی |
آخرین اخبار سرویس: |