برگزاری کارگاه آموزشی سند «کنترل اصالت غذایی با محوریت زعفران»نخستین کارگاه آموزشی معرفی «سند پروژه کنترل اصالت غذایی با محوریت زعفران» با حضور وبیناری نمایندگان فائو در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد. - برگزاری کارگاه آموزشی سند کنترل اصالت غذایی با محوریت زعفران نخستین کارگاه آموزشی معرفی سند پروژه کنترل اصالت غذایی با محوریت زعفران با حضور وبیناری نمایندگان فائو در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد. به گزارش خبرگزاری مهر ، محمدمهدی برومندی، مدیر ملی پروژه کنترل اصالت غذایی در این کارگاه آموزشی که امروز هفتم آبان ماه در وزارت جهاد کشاورزی به صورت حضوری و وبیناری برگزار شد، از فائو برای اهمیت بخشی به صنعت زعفران از طریق پروژه کنترل اصالت غذایی و مدیریت زنجیره تأمین غذا به منظور دستیابی موفقیت آمیز به اهداف توسعه پایدار قدردانی کرد. وی افزود: زعفران به عنوان گران ترین محصول کشاورزی و دارویی جهان جایگاه ویژه ای در بین محصولات صنعتی و صادراتی ایران دارد به طوری که در حال حاضر بیش از 90 درصد تولید جهانی این محصول گرانبها به کشورمان اختصاص دارد. معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که این محصول گرانبها به یمن تلاش دست اندرکاران سخت کوش تولیدکننده و صادرکننده به بسیاری از کشورهای دنیا راه یافته است، گفت: این گیاه علاوه بر اشتغالزایی و بازدهی اقتصادی، دارای خواص دارویی ب برچسب ها: کارگاه آموزشی - وزارت جهاد کشاورزی - زعفران - برگزار - جهاد کشاورزی - کارگاه - آموزشی |
آخرین اخبار سرویس: |