هشدار سازمان غذا و دارو درباره خطر «بوتولیسم» در کنسروهای خانگیمدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نسبت به خطر مسمومیت بوتولیسم در کنسروهای خانگی هشدار داد و بر لزوم رعایت اصول بهداشتی در فرآوری و نگهداری این محصولات تاکید کرد. - هشدار سازمان غذا و دارو درباره خطر بوتولیسم در کنسروهای خانگی مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نسبت به خطر مسمومیت بوتولیسم در کنسروهای خانگی هشدار داد و بر لزوم رعایت اصول بهداشتی در فرآوری و نگهداری این محصولات تاکید کرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به خطرات جدی مسمومیت بوتولیسم در کنسروهای خانگی گفت: بوتولیسم نوعی مسمومیت غذایی بسیار خطرناک است که در اثر سم تولید شده توسط باکتری Clostridium botulinum ایجاد می شود. این باکتری می تواند در محیط های بی هوازی مانند کنسروهای بسته بندی شده خانگی رشد کند و به سرعت سموم کشنده ای تولید کند که برای سلامت انسان خطرناک است. وی افزود: برخی از افراد در فرآوری کنسروهای خانگی اصول بهداشتی و استانداردهای لازم را رعایت نمی کنند که این امر خطر رشد باکتری ها و ایجاد مسمومیت را افزایش می دهد. علائمی مانند ضعف عضلانی، تاری دید و مشکلات تنفسی ممکن است نشانه بروز بوتولیسم باشد و نیاز به مراجعه فوری به مراکز درمانی دارد. برچسب ها: سازمان غذا و دارو - بوتولیسم - غذا و دارو - خانگی - سازمان - مسمومیت - آشامیدنی |
آخرین اخبار سرویس: |