25 درصد گوشت قرمز مورد نیاز زنجان توسط عشایر تولید می شودرییس اداره امور عشایر استان زنجان گفت: عشایر استان در تولید گوشت قرمز گوسفندی سهم قابل توجهی داشته اند، به طوری که 25 درصد گوشت قرمز گوسفندی استان را عشایر تولید می کنند. - 25 درصد گوشت قرمز مورد نیاز زنجان توسط عشایر تولید می شود زنجان-رییس اداره امور عشایر استان زنجان گفت: عشایر استان در تولید گوشت قرمز گوسفندی سهم قابل توجهی داشته اند، به طوری که 25 درصد گوشت قرمز گوسفندی استان را عشایر تولید می کنند. محمدرضا امین ارفع در گفت وگو با خبرنگار مهر ، با بیان اینکه خدمات نظام و دستگاه های دولتی در قبال عشایر باید تشریح شود تا در سال های آینده نقاط ضعف و قوت مورد بررسی قرار گیرد، اظهار کرد: اداره امور عشایر استان زنجان در بحث تولید به عنوان یکی از دغدغه های اصلی ورود پیدا کرده و وظایفی را عهده دار شده است، به همین خاطر معتقدیم در چنین روزی باید این فعالیت ها منعکس، تبیین و اطلاع رسانی شود. امین ارفع با بیان اینکه هر چادر عشایر یک کارگاه تولیدی، نمایشگاه صنایع دستی و نیز پایگاه انتظامی است، ادامه داد: این بدان معنی است که عشایر هم در بحث تولید، هم در زمینه فرهنگ سازی و هم در حوزه امنیت فعال بوده و اگر این سه مقوله را جمع بندی کرده و در یک ظرف قرار دهیم، به جرأت می توان گفت عشایر که در بحث توسعه پایدار نقش به سزایی دارند. برچسب ها: گوشت قرمز - عشایر - تولید - استان - استان زنجان - زنجان - امور عشایر |
آخرین اخبار سرویس: |