مطالب مرتبط:
سوشی؛ بخوریم یا نخوریم؟
سوشی؛ بخوریم یا نخوریم؟ خبرآنلاین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 آبان 1403 ساعت 08:502024-11-02پزشكي

سوشی؛ بخوریم یا نخوریم؟


ماهی تن، ماهی قزل آلا، ماهی دم زرد، ماهی اسنپر و مارماهی محبوب ترین مدل های ماهی برای تهیه سوشی هستند.

این غذا همراه با سس سویای شور یا زنجبیل ورقه ای خورده می شود.

- اما ماهی مورد استفاده در سوشی که اغلب به صورت خام استفاده می شود، به دلیل پروتیین بالا،  فسادپذیری زیاد و قابلیت تکثیر و پرورش انواع میکروب های بیماریزا و انگل ها را دارد که بسیار خطرآفرین است و ترویج و مصرف این غذا ممکن است خطرات جبران ناپذیری را به بار آورد.

  میکروب ها و انگل های بیماری زایی که اغلب در اثر مصرف فرآورده های خام دریایی به انسان منتقل می شوند شامل باکتری های سالمونلا، لیستریا و… و انگل آنیزاکیس و ویروس هایی مثل نورواک است که علائم گوارشی مثل دل پیچه، تهوع، استفراغ و علائم عمومی مثل سردرد، تب، گرفتگی عضلات و.

در انسان ایجاد کرده و در افراد با ایمنی پایین مثل خانم های باردار، کودکان، سالمندان و افراد دارای بیماری های زمینه ای حتی منجر به مرگ می شود و در این خصوص معاونت بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی استان ها که نقش نظارت و بازرسی رستوران ها را به عهده دارند باید به دقت تدابیر بهداشتی را در بازرسی ها اعمال کنند.

  ترکیبات و تدابیر کم کننده خطر سوشی چون سوشی یک غذای خام و اجزاء آن به ویژه ماهی خام مستعد ایجاد بیماری های مختلف است لذا در تهیه آن


برچسب ها: ماهی - بیماری - استفاده - میکروب - انگل - سوشی - گرفتگی عضلات
آخرین اخبار سرویس:

سوشی؛ بخوریم یا نخوریم؟

سوشی؛ بخوریم یا نخوریم؟