فائو و ایران تکنولوژی را برای تقویت صنعت زعفران به کار می گیرندسازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد با همکاری وزارت جهاد کشاورزی امروز پروژه ای را با هدف ارتقای شفافیت، اصالت و پایداری زنجیره تأمین مواد غذایی در ایران با تمرکز بر صنعت زعفران افتتاح کرد. - فائو و ایران تکنولوژی را برای تقویت صنعت زعفران به کار می گیرند سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد با همکاری وزارت جهاد کشاورزی امروز پروژه ای را با هدف ارتقای شفافیت، اصالت و پایداری زنجیره تأمین مواد غذایی در ایران با تمرکز بر صنعت زعفران افتتاح کرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) با همکاری وزارت جهاد کشاورزی امروز پروژه ای را با هدف ارتقای شفافیت، اصالت و پایداری زنجیره تأمین مواد غذایی در ایران با تمرکز بر صنعت زعفران افتتاح کرد. کارگاه آغازین پروژه کنترل اصالت غذایی و مدیریت زنجیره تأمین غذا برای دستیابی موفقیت آمیز به اهداف توسعه پایدار با حضور معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی محمد مهدی برومندی، مدیرکل دفتر امور بین الملل و سازمان های تخصصی وزارت جهاد کشاورزی هومن فتحی و لیائو چونگوآن، نماینده موقت فائو در جمهوری اسلامی ایران مورخ 7 آبان ماه برگزار شد. همچنین، ذی نفعان کلیدی پروژه از جمله تولیدکنندگان زعفران، نمایندگان بخش خصوصی، انجمن ها و کارشناسانی از مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی ن برچسب ها: سازمان خواربار و کشاورزی - وزارت جهاد کشاورزی - کشاورزی - جهاد کشاورزی - زعفران - مواد غذایی - ایران |
آخرین اخبار سرویس: |