خواص این «نان طلایی» را بشناسیدکارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه از خواص متعدد نان کامل یاد کرد و گفت: نان هرچه تیره تر باشد، خواص بیشتری دارد. - ایسنا/کرمانشاه کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه از خواص متعدد نان کامل یاد کرد و گفت: نان هرچه تیره تر باشد، خواص بیشتری دارد. لیلارضازاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به ویژگی های تغذیه ای نان کامل، اظهار کرد: نان کامل به نانی گفته می شود که از دانه کامل گندم تهیه شده و سبوس از دانه گندمی که برای تولید آرد آن بکار رفته، جدا نشده باشد. وی از تفاوت قابل توجه نان سفید که سبوس آن جدا شده با نان کامل یاد کرد و ادامه داد: هرچقدر سبوس نان بیشتر باشد، خواص بیشتری دارد و از همین رو نان کامل که سبوس دار باشد را می توان از نظر ارزش غذایی یک نان طلایی دانست. رضازاده گفت: هرچقدر رنگ نان تیره تر باشد، میزان سبوس و به تبع خواص آن بیشتر است. وی با بیان اینکه وقتی که خمیر نان از گندم سبوس دار تهیه شده باشد مرحله تخمیر طولانی تری خواهد داشت، افزود: این امر کمک می کند نان سالم تر و برای دستگاه گوارش مفیدتر باشد. کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت کرمانشاه پیشگیری از اضافه وزن به جهت فیبر بالای موجود در سبوس را از مزایای استفاده از نان کامل برشمرد و عنوان کرد: فی برچسب ها: شهرستان کرمانشاه - خواص - کرمانشاه - مرکز بهداشت - تغذیه - کارشناس - شهرستان |
آخرین اخبار سرویس: |