درمان های گیاهی برای کاهش علائم مسمومیت غذایی از دیدگاه طب ایرانیطبق گفته متخصص داروسازی سنتی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در هنگام مواجهه با مسمومیت غذایی بهتر است از مصرف غذاهای جامد و دیرهضم مانند انواع لازانیا، - درمان های گیاهی برای کاهش علائم مسمومیت غذایی از دیدگاه طب ایرانی ایسنا/کرمان طبق گفته متخصص داروسازی سنتی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در هنگام مواجهه با مسمومیت غذایی بهتر است از مصرف غذاهای جامد و دیرهضم مانند انواع لازانیا، کله پاچه، تخم مرغ، فست فودها و غذاهای حاوی قارچ حداقل به مدت 24 ساعت خودداری کنید. دکتر زرین سرحدی نژاد امروز 15 آبان ماه در این رابطه افزود: این کار سبب می شود تا با کاهش فشار بر سیستم گوارشی، به بهبودی زودتر کمک کند. به اعتقاد وی، اگر خاکشیر را در آب به مدت پنج دقیقه جوشانده و به آن کمی گلاب اضافه کنید و میل نمایید، می تواند در درمان مسمومیت غذایی موثر باشد. این متخصص داروساز سنتی برای جبران مایعات از دست رفته بدن هم توصیه کرد: مصرف غذاهای نرم و ساده مانند سوپ و برنج، مصرف آب و نوشیدنی های سبک بدون شکر، میوه های مناسب نظیر سیب هم به صورت آب سیب یا رب سیب و موز به دلیل دارا بودن املاح مناسب مانند پتاسیم منجر به جبران مایعات از دست رفته بدن می شود و نقش کلیدی در بازیابی بدن دارند. برچسب ها: مسمومیت غذایی - مسمومیت - طب ایرانی - دانشگاه علوم پزشکی - غذایی - ایرانی - دانشگاه علوم |
آخرین اخبار سرویس: |