آیا مصرف روغن دانه ها مضر است؟روغن هایی که به روش پرس سرد تهیه شده اند، طبیعی تر هستند زیرا در این روش، دانه ها در دمای پایین به صورت مکانیکی فشرده می شوند تا روغن بدون هیچ گرمایی استخراج شود - روغن هایی که به روش پرس سرد تهیه شده اند، طبیعی تر هستند زیرا در این روش، دانه ها در دمای پایین به صورت مکانیکی فشرده می شوند تا روغن بدون هیچ گرمایی استخراج شود روغن دانه ها همان طور که از نامشان پیدا است، روغن هایی اند که از دانه های گیاهی مختلف مانند آفتابگردان، کانولا، سویا، کتان، سبوس برنج و کنجد استخراج می شوند. این روغن ها منبع چربی های غیراشباع از جمله اسیدهای چرب امگا 6 هستند که در عملکرد مغز و رشد طبیعی نقش مهمی دارند. برخی تحقیقات هم نشان داده اند که اسیدهای چرب امگا6 به تقویت سلامتی قلب و پوست کمک کنند. با این حال، امگا6ها به دلیل احتمال افزایش التهاب بدن هنگام مصرف بیش از حد، نیز در کانون توجه قرار گرفته اند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایندیپندنت، روغن دانه ها به لطف طعم ملایم و نقطه دود ( یا Smoke Point در روغن ها، همان دمایی است که باعث ایجاد تغییر در ترکیب روغن می شود، روغن دود می کند، می سوزد و باعث می شود تا غذا، طعم نامطبوعی بگیرد) بالایی که دارند، عموما در سس ها، خوراکی های آماده مزه دارشده و بسیاری از غذاهای فوق فراوری شده استفاده می شوند و در آشپزخانه های تجاری برچسب ها: روغن - اسیدهای چرب امگا - استخراج - طبیعی - مکانیکی - شوند - هایی |
آخرین اخبار سرویس: |