اهمیت تولید غذاهای فراسودمند/ جبران ویتامین ها با غذاهای غنی شدهمدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر توسعه و نظارت بر تولید غذاهای فراسودمند و غنی شده تاکید کرد. - اهمیت تولید غذاهای فراسودمند/ جبران ویتامین ها با غذاهای غنی شده مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر توسعه و نظارت بر تولید غذاهای فراسودمند و غنی شده تاکید کرد. عبدالعظیم بهفر، در گفت وگو با خبرنگار مهر ، به نقش مهم سازمان غذا و دارو در توسعه و نظارت بر تولید غذاهای فراسودمند و غنی شده، اشاره و بر اهمیت افزایش کیفیت تغذیه جامعه و پیشگیری از بیماری ها تأکید کرد. وی گفت: سازمان غذا و دارو نقش کلیدی در نظارت، تدوین ضوابط و تأیید فرمولاسیون برای تولید غذاهای فراسودمند و غنی شده ایفا می کند. این اقدامات با هدف ارتقای سلامت عمومی و تأمین نیازهای تغذیه ای مردم انجام می شود. بهفر افزود: غذاهای فراسودمند علاوه بر تأمین نیازهای اساسی بدن، حاوی ترکیباتی مانند فیبر، آنتی اکسیدان ها، اسیدهای چرب امگا 3 و پروبیوتیک ها هستند که به بهبود سلامت و کاهش خطر بیماری ها کمک می کنند. برای مثال، فیبر موجود در حبوبات و غلات کامل به بهبود عملکرد روده و کاهش خطر بیماری های قلبی کمک می کند. همچنین، اسیدهای چرب امگا -3 در ماهی های چرب و گردو به سلامت قلب و مغز مرتبط هستند و پروبیوتیک ها نیز در بهبود سلامت رود برچسب ها: سازمان غذا و دارو - غذا و دارو - تولید - سازمان - نظارت - ویتامین ها - دارو |
آخرین اخبار سرویس: |