اسرار بیماری سندرم روده تحریک پذیر فاش شد!مطالعه ای جدید نشان می دهد که حساسیت برخی بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) به گلوتن ممکن است ناشی از اثر نوسبو باشد؛ وضعیتی که در آن افراد به دلیل انتظار منفی نسبت به یک ماده، علائمی را تجربه می کنند که لزوماً توسط آن ماده ایجاد نمی شود. این پژوهش به سرپرستی کارولین سیلر از دانشگاه مک مستر و با هدف بررسی دقیق تر تأثیرات گلوتن بر بیماران IBS انجام شده است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از برنا؛ در این مطالعه، بیماران به چهار گروه تقسیم شدند و به آنها نان های حاوی گلوتن یا بدون گلوتن داده شد. در عین حال، برخی از بیماران اطلاعات نادرستی درباره محتوای گلوتن نان دریافت کردند. نتایج نشان داد که افرادی که تصور می کردند نان آنها حاوی گلوتن است، حتی اگر این نان فاقد گلوتن بود، علائم بیشتری از خود نشان دادند. این یافته نشان می دهد که باور های بیماران در مورد گلوتن و حساسیت به آن ممکن است نقش مهمی در بروز علائم داشته باشد. سندرم روده تحریک پذیر که نوعی اختلال تعامل روده و مغز محسوب می شود، می تواند از عوامل مختلفی تأثیر بگیرد و درمان آن پیچیده است. این اختلال اغلب منجر به بروز علائمی مانند درد شکمی، نفخ و تغییرات در عملکرد دستگاه گوارش می شود و بسیاری از بیماران باور دارند که غذا هایی مانند گلوتن یا گندم باعث تشدید علائم آنها می شو برچسب ها: گلوتن - سندرم روده تحریک پذیر - بیماران - نشان - دانشگاه مک مستر - مطالعه - حساسیت |
آخرین اخبار سرویس: |