8 خاصیت خیار برای سلامت بدنخیار یکی از بهترین منابع پتاسیم به شمار می رود؛ به طوری که هر 100 گرم از آن 136 میلی گرم پتاسیم دارد. پتاسیم در خون اثرات سدیم را خنثی کرده و به حفظ تعادل الکترولیت کمک می کند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازجماران، خیار عموماً در گروه سبزیجات طبقه بندی می شود، اما در واقع میوه است. میوه ای که حاوی مواد مغذی مختلف، ترکیبات گیاهی و آنتی اکسیدان هایی است که در درمان و پیشگیری از انواع بیماری ها نقش دارند. خیار کالری کم و آب و فیبر زیادی دارد؛ به همین دلیل یک گزینه ی عالی برای کاهش وزن و آبرسانی بدن محسوب می شود. خبرآنلاین نوشت؛ دلایل علمی متعددی وجود دارد که نشان می دهد خوردن خیار می تواند به بهبود سلامتی شما کمک کند. در این مطلب، هشت مورد از فوایدی که بدن با مصرف خیار از آنها بهره مند می شود، ذکر شده است: 1) حفظ سلامت استخوان ها خیار میوه ای کم کالری و غنی از مواد مغذی است. بر اساس تحقیقات، خیار سرشار از ویتامین K است که به ساخت و تقویت استخوان های قوی و سالم کمک می کند. علاوه بر این، خیار غنی از سیلیکا است، این عنصر یک عنصر ضروری است که به ایجاد بافت های قوی و سالم در عضلات، رباط ها، تاندون ها، غضروف ها و استخوان ها کمک می کند. 2) رفع بوی نامطبوع دهان خیار به واسطه آب، فیبر و محتوای فتوشیمیایی خود می تواند بوی بد دهان را از بین ببرد. برچسب ها: خیار - پتاسیم - مواد مغذی - سلامت - درمان و پیشگیری - میوه ای - سلامت استخوان |
آخرین اخبار سرویس: |