تاثیر مصرف فیبرها در درمان بیماری های ویروسیغذاهایی که در دوران بیماری های ویروسی مصرف می شود هر چقدر ساده تر و با فیبر بالاتر باشد کمک بیشتری در بهبود بیماری دارد. - شهرکرد_کارشناس طب سنتی گفت: غذاهایی که در دوران بیماری های ویروسی مصرف می شود هر چقدر ساده تر و با فیبر بالاتر باشد کمک بیشتری در بهبود بیماری دارد. قاسم عرفانی در گفت وگو با خبرنگار مهر ، اظهار کرد: در طب سنتی تاکید بر این است که بدن ها را از بادهای پاییزی بپوشانید و در فصل بهار بدن را آزاد کنید حتی اگر سرد باشد. وی تصریح کرد: بنابراین در پاییز حتماً باید بدن پوشانده شود و منظور پوشش کلیه ها است، چراکه کلیه ها به عنوان رکن بدن مطرح هستند و باید گرم نگه داشته شوند. کارشناس طب سنتی افزود: یکی از دلایلی که در قدیم شال پشمی بسته می شد همین اهمیت گرم نگه داشتن کلیه ها است. عرفانی بیان داشت: ویروس ها، اغلب سرماخوردگی ها، آنفولانزا و هر چه بر بدن عارض شود، از جنس پروتیین است، بنابراین در زمان بیماری باید مصرف گوشت را کم کرد، چراکه گوشت مصرفی در این دوران کمکی به بدن نداشته و به تکثیر و افزایش ویروس کمک می کند و بیماری طولانی می شود. وی ادامه داد: اما مصرف نخود، آب نخود، سبزیجات، انواع سوپ ها بدون گوشت، دمنوش ها، پیاز و سیر آب پزش به همراه عرق خارخاسک یا عرق پونه و… در بهبود سرماخوردگی تأثیر بسزایی دارد. برچسب ها: بیماری های ویروسی - بیماری - ویروس - طب سنتی - کلیه ها - کارشناس - سنتی |
آخرین اخبار سرویس: |