کشاورزان آیش زرد را به آیش سبز تبدیل کنندکارشناس کشاورزی جهادکشاورزی استان زنجان گفت: با کشت محصولات و حبوبات دیمی، افزایش بهره وری در واحد سطح و همچنین حفظ و صیانت از خاک نیز محقق می شود. - ایسنا/زنجان کارشناس کشاورزی جهادکشاورزی استان زنجان گفت: با کشت محصولات و حبوبات دیمی، افزایش بهره وری در واحد سطح و همچنین حفظ و صیانت از خاک نیز محقق می شود. مهدی رضاپور در گفت وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه سال زراعی گذشته با تولید بیش از 650 هزار تن گندم، رکورد تولید این محصول راهبردی در استان شکسته شد، اظهار کرد: توصیه اکیدمان به کشاورزان دیم کار این است که بعد از گندم در زمان آیش از سایر محصولات دیم جهت کاشت استفاده کنند. وی با اشاره به اینکه یک زمانی در کاشت های دیم و تناوب، مشکل داشتیم و کشاورز بعد از برداشت گندم و جو نمی دانست چه کاری بهتر است، ادامه داد: محصولاتی مثل گلرنگ دیم و کاملینا، نخود علوفه ای و نخود دیم، می توانند در تناوب محصولات دیم مثل گندم وجو عمل کنند. کارشناس کشاورزی سازمان جهادکشاورزی استان زنجان با تاکید بر اینکه کشاورزان باید آیش زرد را تبدیل به آیش سبز کنند، اذعان کرد: حتما از کارشناسان جهادکشاورزی در این رابطه مشورت گرفته شود، توصیه می کنیم عمده کاران کلرنگ بکارند علاوه بر افزایش درآمدزایی این محصول خرید تضمنی دارد. برچسب ها: کشاورز - کارشناس کشاورزی - کشاورزی - افزایش بهره وری - محصولات - محصول - جهادکشاورزی |
آخرین اخبار سرویس: |